Stukadoor Groningen

Als u op zoek bent naar een stukadoor in Groningen bent u bij stukadoorsbedrijf de Stucadoor-Expert aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring kunnen we bij u alle stukadoorswerken uitvoeren, denkt u hieraan alle wandafwerkingen, plafondafwerkingen, badkamers stucen en latexspuitwerk.

Als stukadoor in Groningen zijn wij al jaren een vertrouwd gezicht in en rondom particuliere, zakelijke en overheidspanden.

Haal de beste kwaliteit in huis..

Omdat bij ons de stucwerk kwaliteit hoog in het vaandel staat willen wij niets anders dan onze klanten tevreden houden. Wij geven een zeer goede garantie af op ons stuc- en schilderwerk wat onder de NOA garantie valt. Omdat wij ons flink onderscheiden van de andere stukadoorsbedrijven

nieuwbouw-stucen
Glad stucen in Groningen

Wat kost een stukadoor Groningen

Wij kunnen u vertellen dat het raadzaam is de prijzen van verschillende stukadoorsbedrijven in Groningen te gaan vergelijken. Op deze manier zult u een stuk voordeliger uit zijn voor uw stucwerk dan u denkt.

U kunt om te beginnen een gratis offerte bij ons stukadoorsbedrijf aanvragen zodat u snel de prijzen voor het stucen van uw woning weet en deze naast de andere stuc offertes kunt gaan neerleggen ter vergelijking.

Om u een beeld te geven van onze kosten voor de verschillende werkzaamheden vindt u hieronder een overzichtelijk schema met de prijzen van de meest uitgevoerde werkzaamheden.

  • Glad stucwerk in nieuwbouw: €12 per m2
  • Latex spuiten: €8 per m2
  • Spackspuitwerk: €8 per m2

Dit zijn richtprijzen en deze kunnen verschillen per situatie. Een grote invloed op de prijs is bijvoorbeeld de ondergrond. Hoe gladder de ondergrond is (bijvoorbeeld op behang klare wanden in de nieuwbouw) des te goedkoper zal het pleisterwerk zijn.

Op wanden of plafonds met een zeer ongelijke ondergrond is er meer materiaal nodig dan gladde ondergronden, dit materiaal kost dan meer en er zal ook meer werk verzet moeten worden.

stucadoor-expert
Divers stucwerk in een woonkamer

Stucen in Groningen

Wat kan onze stucadoor in Groningen voor u betekenen? Een stucadoor kan uw wanden en plafonds voorzien van een stucwerk laag.

Stucwerk laten aanbrengen is bij de Stucadoor-Expert relatief voordelig maar er bestaan ook nog goedkopere afwerkingen zoals spackspuiten.

Spackspuitwerk wordt namelijk direct op kleur aangebracht en dat is dus goedkoper dan eerst glad stucen en vervolgens schilderen.

Wij zijn een bedrijf dat van oudsher in Groningen actief is op zowel grote als kleine projecten.

Onze status als officieel erkend lid van de NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging Afbouwbedrijven) heeft ervoor gezorgd dat veel mensen die een stucadoor in Groningen of omgeving zoeken vaak bij ons zullen uitkomen.

We staan bekend vanwege onze kwaliteit en werken voor totale klanttevredenheid. Ons stukwerk is van gegarandeerde hoge kwaliteit, met een verrassend laag prijs niveau.

Goedkope stukadoor Groningen

Zoals eerder aangegeven zijn we aangesloten bij de NOA. Dit is de Nederlandse Ondernemersvereniging Afbouwbedrijven die garant staat voor hun leden.

Dit betekent dus dat wij de beste kwaliteit leveren met ons stukadoors team. Mocht er onverhoopt toch iets fout gaan is het zo dat u beschermt wordt door de NOA.

Wij zijn dan verantwoordelijk voor het oplossen van het probleem of voor de kosten die hiervoor benodigd zijn opdraaien.

Offerte voor stucwerk uw nieuwe stucwerk

Voor een vrijblijvende offerte kunt u direct bij ons terecht middels ons online formulier. Vertel ons uw wensen en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een scherpe offerte.

Wij voeren het werk graag met de grootste zorgvuldigheid  uit en zijn zeer goedkoop. Onze kosten als stukadoor zijn bijzonder scherp!

Waar wij nog meer te vinden zijn? 

RandstadBuitengebied
Stucadoor AmsterdamStucadoor Amersfoort
Stucadoor AlmereStucadoor Arnhem
Stucadoor AlkmaarStucadoor Heerhugowaard
Stucadoor UtrechtStucadoor Tilburg
Stucadoor RotterdamStucadoor Bussum
Stucadoor Den HaagStucadoor Zwolle
Stucadoor HaarlemStucadoor Deventer
Stucadoor BeverwijkStucadoor Eindhoven
Stucadoor ZaandamStucadoor Apeldoorn

Stucadoor Expert

Contact

Stucadoor Expert
Binnen 2 min. geregeld!