Stucadoor Rotterdam

Als stukadoor in Rotterdam zijn wij reeds jaren een vertrouwd gezicht in zowel de particuliere als zakelijke markt. Ook doen wij regelmatig nieuwbouwprojecten zoals Tuin van Noord en Nieuw Kralingen. Voor het verrichten van allerlei soorten werkzaamheden zoals wand- en plafondafwerking, stucen, schilderen, pleisteren en spuiten, kunt u bij ons terecht.

nieuwbouw-stucen

Bovendien voeren wij de werkzaamheden goedkoop en professioneel uit vergeleken met andere stucadoors. Vanwege een spuitsysteem welke wij uit Amerika hebben geïmporteerd, kunnen wij uiterst efficiënt werken.

Dit scheelt ons veel tijd en u veel geld. Ondanks onze scherpe prijzen bieden we de hoogste kwaliteit, dit wordt nog eens onderstreept door onze aansluiting bij de NOA.

Kosten stucadoor Rotterdam

Wij adviseren onze klanten altijd om prijzen van verschillende stucadoors in Rotterdam te vergelijken, door het opvragen van een aantal offertes. Om te beginnen kunt u bij ons een gratis offerte aanvragen, zodat u snel de prijzen voor het stucen van uw woning weet en deze naast de andere offertes kunt neerleggen ter vergelijking.

Om u een beeld te geven van onze kosten voor de verschillende werkzaamheden, vindt u hieronder een overzichtelijk schema met de prijzen van de meest uitgevoerde werkzaamheden.

  • Glad stucwerk in nieuwbouw: €10 per m2
  • Latex spuiten: €7 per m2
  • Spackspuitwerk: €7 per m2

Bovengenoemde zijn richtprijzen en deze kunnen afwijken, afhankelijk van de situatie. Zo kan de ondergrond een grote invloed hebben op de prijs. Hoe gladder de ondergrond is, denk hierbij aan behang klare wanden in een nieuwbouwwoning, des te goedkoper zal het pleisterwerk zijn.

Op wanden of plafonds met een zeer ongelijke ondergrond is er meer materiaal nodig, materiaal is kostbaar en er zullen meer uren aan besteed worden.

stucadoor-expert

Stucwerk Rotterdam

Wat kan onze stucadoor in Rotterdam voor u betekenen? Een stucadoor kan uw wanden en plafonds voorzien van een laag stucwerk. Stucwerk laten aanbrengen is bij ons relatief voordelig, maar er bestaan nog goedkopere afwerkingen zoals spackspuiten.

Spackspuitwerk wordt namelijk direct op kleur aangebracht en dat is dus goedkoper dan eerst glad stucen en vervolgens schilderen. Wij zijn een bedrijf dat van oudsher in Rotterdam actief is op zowel grote als kleine projecten.

Onze status als officieel erkend lid van de NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging Afbouwbedrijven) heeft ervoor gezorgd dat veel mensen die een stucadoor in Rotterdam of omgeving zoeken vaak bij ons uitkomen. We staan bekend om onze kwaliteit en klanttevredenheid. Ons stukwerk is gegarandeerde van hoge kwaliteit, met een verrassend lage prijs.

nieuwbouw-stucadoor

Goedkope stucadoor in Rotterdam

Zoals eerder aangegeven zijn we aangesloten bij de NOA. Dit is de Nederlandse Ondernemersvereniging Afbouwbedrijven die garant staat voor hun leden. Dit betekent dat wij de beste kwaliteit leveren met ons team. Mocht er onverhoopt toch iets fout gaan, is het zo dat u beschermt wordt door de NOA. Wij zijn verantwoordelijk voor het oplossen van het probleem of voor de bijkomende kosten.

Offerte voor stucwerk in Rotterdam

Voor een vrijblijvende offerte kunt u direct bij ons terecht middels ons online formulier. Laat ons weten welke wensen u heeft en wij leveren per omgaande een offerte bij u aan. Ons werk voeren wij graag met de grootste zorgvuldigheid uit.

Waar wij nog meer te vinden zijn?

RandstadBuitengebied
Stucadoor AmsterdamStucadoor Amersfoort
Stucadoor AlmereStucadoor Arnhem
Stucadoor AlkmaarStucadoor Heerhugowaard
Stucadoor UtrechtStucadoor Tilburg
Stucadoor BussumStucadoor Groningen
Stucadoor Den HaagStucadoor Zwolle
Stucadoor HaarlemStucadoor Deventer
Stucadoor BeverwijkStucadoor Eindhoven
Stucadoor ZaandamStucadoor Apeldoorn


Stucadoor Expert

Contact

Stucadoor Expert
Binnen 2 min. geregeld!