Stucadoor Apeldoorn

Dankzij onze centrale locatie zijn wij als stukadoor in Apeldoorn veel gevraagd. Ons stukadoorsbedrijf verricht al jaren zeer veel stucwerk in en om Apeldoorn .

Wij staan niet alleen bij particulieren goed bekend als de betrouwbare stukadoor uit Apeldoorn , ook het bedrijfsleven en lokale overheden weten ons te goed vinden.

Dit dankzij gedegen kwaliteit van het stucwerk wat wij uitvoeren.

Prijzen stukadoor Apeldoorn 

Wanneer uw keuze op een  Apeldoorns stukadoorsbedrijf valt heeft u eigenlijk meteen al een voordeel in de prijs. Hoe dit kan? Een stukadoor Apeldoorn rekent namelijk geen voorrijkosten omdat hij uit de omgeving komt.

De prijzen voor stucwerk in Apeldoorn zijn afhankelijk van de keuze die u maakt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het laten glad pleisteren van uw wanden of het aan laten brengen van spachtelputz.

Een van de meest voordeligste afwerkingen voor wanden en plafonds is spackspuiten. Spackspuitwerk wordt aangebracht met een machine waardoor een stucadoor veel meer m2 per dag kan bereiken dan dat hij met de hand de specie moet gaan aanbrengen.

De prijzen van spackspuitwerk beginnen al vanaf 7 euro per m2.

plafond-stucen

Stukadoorsbedrijf Apeldoorn 

Natuurlijk wilt u het aller mooiste eindresultaat hebben voor uw muren en plafonds. Het is dan ook zeer belangrijk om een erkend en ervaren stucadoorsbedrijf in te huren die het vak goed onder de knie heeft.

Let u goed op bij het zoeken naar een bedrijf dat zij aangesloten zijn bij de onderstaande branche vereniging;

Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven, de NOA. Deze branchegroep controleert regelmatig of de bij hen aangesloten bedrijven hun standaard eisen nog volgen.

De stucadoor uit Apeldoorn is uw partner voor al uw wand en plafondafwerkingen en de laagste prijzen voor stukadoorswerk.

Nieuwbouwwoning laten stucen

Heeft u een nieuwbouwwoning in de provincie Apeldoorn gekocht? En u wilt u deze voorzien van nieuw stucwerk?

Dan raden wij u aan om gladpleisterwerk op uw wanden en plafonds te laten aanbrengen.

Glad stucwerk is namelijk makkelijk te herstellen mochten er eventueel scheurtjes in uw stucwerk komen. Ook is de prijs van glad stucwerk goed te betalen en begint al vanaf 9 euro per vierkante meter.

Leest u hier meer over glad stucwerk en de m2 prijzen.

Soorten stucwerk in Apeldoorn

Er zijn verschillende soorten van stucwerk die als afwerking gekozen kunnen worden, ook bij u in Apeldoorn.

Voordat u een keuze gaat maken kunt u de voor-en nadelen van de soorten stucwerk even goed moeten doornemen. Hieronder geven wij een korte uitleg over deze voor- en nadelen per afwerkingssoort.

Spachtelputz: Deze gestructureerde afwerking met een korrel van 0,5 mm tot aan 2 mm is erg hard.Spachtelputz beschadigt niet zo snel maar is erg scherp van structuur. U zou uw arm kunnen bezeren als u er langs zou schaven.

Latex spuiten: Deze gespoten afwerking is met verf behandelt. Het is glad en strak en kan in de kleur die u wilt. Het  latex spuitwerk is wel wat besmettelijker dan spachtelputz.

Spuitwerk: Spuitwerk kan in ieder gewenste korrel grote en kleur. Ook deze afwerking is wat besmettelijker dan spachtelputz
maar zeker niet zo scherp.

Gipsplaten afwerken: Gipsplaten afwerken is in de meeste gevallen glad. Maar ook een sierpleister afwerking zoals spachtelputz is mogelijk. Gipsplaten lenen zich om alle verschillende soorten stuc aan te brengen.

Pleisterwerk: Glad stukadoorswerk genoemd pleisterwerk. Deze laag is glad en kan worden voorzien van een verflaag. Deze oplossing is een populaire keuze omdat het er simpelweg heel strak uitziet.

Wanneer er in de nieuwbouw stucwerk aangebracht moet worden adviseren we altijd om te kiezen voor pleisterwerk. De reden hiervoor is dat er bij eventuele scheurvorming (die reëel is in de nieuwbouw) gemakkelijk hersteld kan worden.

Buiten stucwerkKan in alle soorten afwerkingen als deze maar cement gebonden zijn. Dit is vanwege het feit dat het stucwerk of pleisterlaag tegen vocht bestand moet zijn.

Spackspuiten: Spack spuitwerk is een korrel die word aangebracht met de spackspuit. Deze korrel is vrij hard en ongeveer 2 mm dik. Wel is spackspuitwerk gevoelig voor eventuele beschadigingen en is niet zo makkelijk te repareren.

Leemstuc: Dit is een soort stucwerk dat volledig gemaakt is van natuurlijke materialen. De materialen die altijd verwerkt zijn in leemstuc zijn zand, leem en water.

Daarnaast worden er nog andere bestandsdelen toegevoegd om een specifiek resultaat te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan stro of zaagsel.

Goedkope stukadoor in Apeldoorn 

Apeldoorn  is een prachtige stad om te mogen en kunnen werken. Daarnaast hebben veel mensen in Apeldoorn ook behoefte aan een goede stukadoors.

Wij profileren ons als dé stucadoor uit Apeldoorn . En niet voor niets, wij zijn officieel erkend door de NOA en geven u graag referenties van opdrachtgevers die gebruik hebben gemaakt van onze diensten als stukadoor Apeldoorn

Stukadoor Apeldoorn altijd voordelig!

Dus zoekt u een stukadoor in Apeldoorn ? Neem dan contact met ons op en leg uw idee of vraag bij ons neer.

Wij staan u met plezier te woord en gaan samen met u op zoek naar de beste aanpak van uw opdracht.

U kunt ook direct online een vrijblijvende offerte aanvragen indien u een concrete opdracht heeft.

Wij dragen dan zorg voor een snelle reactie waarin wij een aantrekkelijk voorstel presenteren.

RandstadBuitengebied
Stucadoor AmsterdamStucadoor Amersfoort
Stucadoor AlmereStucadoor Arnhem
Stucadoor AlkmaarStucadoor Heerhugowaard
Stucadoor UtrechtStucadoor Tilburg
Stucadoor RotterdamStucadoor Groningen
Stucadoor Den HaagStucadoor Zwolle
Stucadoor HaarlemStucadoor Deventer
Stucadoor BeverwijkStucadoor Eindhoven
Stucadoor ZaandamStucadoor Bussum

Stucadoor Expert

Contact

Stucadoor Expert
Binnen 2 min. geregeld!