Stucadoor Apeldoorn

Met dank aan onze centrale ligging in Apeldoorn, zijn wij een veel gevraagde stukadoor. Ons stukadoorsbedrijf verricht al jaren professioneel stucwerk in en rondom Apeldoorn. Wij staan bij particulieren bekend als betrouwbare stukadoor, ook het bedrijfsleven en lokale overheden weten ons te vinden. Dit dankzij gedegen kwaliteit van het stucwerk.

plafond dunpleister nieuwbouw

Prijzen stukadoor Apeldoorn 

Wanneer uw keuze op een Apeldoorns stukadoorsbedrijf valt, heeft u meteen een voordeel in de prijs. Een stukadoor uit Apeldoorn rekent namelijk geen voorrijkosten, omdat hij uit de omgeving komt.

De prijzen voor stucwerk in Apeldoorn zijn afhankelijk van de keuze stucwerk die u maakt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het laten glad pleisteren van uw wanden of het aan laten brengen van spachtelputz.

Een van de meest voordeligste afwerkingen voor wanden en plafonds is spackspuiten. Spackspuitwerk wordt aangebracht met een machine waardoor een stucadoor veel meer m2 per dag kan uitvoeren, dan dat hij met de hand de specie moet gaan aanbrengen. De prijzen van spackspuitwerk beginnen vanaf 8 euro per m2.

Stukadoorsbedrijf Apeldoorn 

Natuurlijk wilt u het strakste resultaat hebben voor uw muren en plafonds. Het is dan ook zeer belangrijk om een erkend en ervaren stucadoorsbedrijf in te huren die het vak goed onder de knie heeft. Dit kunt u vaak zien wanneer bedrijven zijn aangesloten bij de NOA, de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven. Deze branchegroep controleert regelmatig of de bij hen aangesloten bedrijven nog aan alle vereisten voldoen.

Nieuwbouwwoning laten stucen

Heeft u een nieuwbouwwoning in de provincie Apeldoorn gekocht? En u wilt u deze voorzien van nieuw stucwerk? Dan raden wij u aan om gladpleisterwerk op uw wanden en plafonds te laten aanbrengen. Glad stucwerk is namelijk makkelijk te herstellen bij het ontstaan van eventuele scheurtjes. Ook is de prijs van glad stucwerk beter betaalbaar en begint vanaf 9 euro per vierkante meter.

Leest u hier meer over glad stucwerk en de m2 prijzen.

Soorten stucwerk in Apeldoorn

Er zijn verschillende soorten van stucwerk die als afwerking gekozen kunnen worden, ook bij u in Apeldoorn. Voordat u een keuze maakt, kunt u de voor-en nadelen van de soorten stucwerk doornemen. Hieronder geven wij een korte toelichting over deze voor- en nadelen per afwerkingssoort.

Spachtelputz: Deze gestructureerde afwerking met een korrel van 0,5 mm tot aan 2 mm is hard materiaal. Spachtelputz beschadigt niet snel, maar is scherp van structuur.

Latex spuiten: Deze gespoten afwerking is met verf behandeld. Het is glad en strak en kan in de kleur die u wilt gekozen worden. Het latex spuitwerk is besmettelijker dan spachtelputz.

Spuitwerk: Spuitwerk kan in ieder gewenste korrel grote en kleur aangebracht worden. Ook deze afwerking is wat besmettelijker dan spachtelputz, maar zeker niet zo scherp.

Gipsplaten afwerken: Gipsplaten afwerken is in de meeste gevallen glad. Maar ook een sierpleister afwerking, zoals spachtelputz is mogelijk. Gipsplaten lenen zich om alle verschillende soorten stuc aan te brengen.

Pleisterwerk: Glad stukadoorswerk genoemd pleisterwerk. Deze laag is glad en kan worden voorzien van een verflaag. Deze oplossing is een populaire keuze omdat het er simpelweg strak uitziet. Wanneer er in de nieuwbouw stucwerk aangebracht moet worden adviseren we altijd om te kiezen voor pleisterwerk. De reden hiervoor is dat er bij eventuele scheurvorming (die reëel is in nieuwbouw) gemakkelijk hersteld kan worden.

Buiten stucwerkKan in alle soorten afwerkingen, als deze maar cement gebonden zijn. Dit is vanwege het feit dat het stucwerk of pleisterlaag tegen vocht bestand moet zijn.

Spackspuiten: Spack spuitwerk is een korrel die wordt aangebracht met de spackspuit. Deze korrel is vrij hard en ongeveer 2 mm dik. Wel is spackspuitwerk gevoelig voor eventuele beschadigingen en is niet zo makkelijk te repareren.

Leemstuc: Dit is een soort stucwerk dat volledig gemaakt is van natuurlijke materialen. De materialen die altijd verwerkt zijn in leemstuc zijn zand, leem en water. Daarnaast worden er nog andere bestandsdelen toegevoegd om een specifiek resultaat te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan stro of zaagsel.

Goedkope stukadoor in Apeldoorn 

Apeldoorn  is een prachtige stad om te mogen en te kunnen werken. Daarnaast hebben veel mensen in Apeldoorn ook behoefte aan een professionele stukadoors. Wij profileren ons als dé stucadoor uit Apeldoorn . En niet voor niets, wij zijn officieel erkend door de NOA en geven u graag referenties.

Stukadoor Apeldoorn altijd voordelig!

Bent u op zoek naar een stukadoor in Apeldoorn? Neem dan contact met ons op en leg uw idee of vraag bij ons neer. Wij staan u met plezier te woord en gaan samen met u op zoek naar de beste aanpak van uw opdracht. U kunt ook direct online een vrijblijvende offerte aanvragen, indien u een concrete opdracht heeft. Wij dragen dan zorg voor een snelle reactie, waarin wij u graag een aantrekkelijk voorstel doen.

RandstadBuitengebied
Stucadoor AmsterdamStucadoor Amersfoort
Stucadoor AlmereStucadoor Arnhem
Stucadoor AlkmaarStucadoor Heerhugowaard
Stucadoor UtrechtStucadoor Tilburg
Stucadoor RotterdamStucadoor Groningen
Stucadoor Den HaagStucadoor Zwolle
Stucadoor HaarlemStucadoor Deventer
Stucadoor BeverwijkStucadoor Eindhoven
Stucadoor ZaandamStucadoor Bussum

Stucadoor Expert

Contact

Stucadoor Expert
Binnen 2 min. geregeld!