Stucadoor Heerhugowaard

stucadoor heerhugowaardIn de ene stad komt een stucadoor voornamelijk oude panden en restauratiewerk tegen en in de andere stad doet een stucadoor veel werk aan nieuwe panden. Heerhugowaard is zo’n stad waarin wij veel werken aan relatief nieuwe panden en in de nieuwbouw zelf.

We hebben ons dan ook in het bijzonder gespecialiseerd in het stucen van nieuwbouwhuizen en kunnen nieuwbouwwoningen echt voor zeer scherpe tarieven en supersnel stucen. Lees hieronder hoe we deze specialisatie vorm hebben gegeven.

stucadoor

Stucadoor Heerhugowaard inschakelen

Dat betekent overigens niet dat wij beperkt werken, wij staan als stucadoor uit Heerhugowaard juist bekend als zijnde zeer veelzijdig. Iedereen heeft zijn eigen smaak en wij leveren voor ieder wat wils.

Of u nu op zoekt bent naar authentiek-, klassiek stucwerk of modern pleister- of spuitwerk voor u plafondafwerking of wanden? als nummer één kunnen wij dit voor u verzorgen. Wat u ook zoekt, wij hebben het allemaal al eens gedaan en beschikken over ruime ervaring.

Nieuwbouw in Heerhugowaard stucen

Zoals gezegd zijn wij specialist in de nieuwbouw. Wij hebben speciaal voor de nieuwbouw een machine geïmporteerd uit de Verenigde Staten die het pleistermateriaal op de wanden kan spuiten. Dit geeft een enorme snelheidswinst ten op zichte van het met de hand aanbrengen.

Na het aanbrengen van het pleistermateriaal met de machine maken we het geheel natuurlijk wel glad met de hand, u krijgt dus kwalitief perfect ambachtelijk stucwerk op de wanden en plafonds. Het feit dat we zo efficiënt werken heeft als gevold dat in de nieuwbouw echt heel goedkoop zijn. We kunnen behang klare wanden vanaf wel €9 per m2  stucen.

Dit is echt stukken goedkoper dan andere stucadoors doen. Ondanks het feit dat we goedkoop zijn leveren wij wel de beste kwaliteit. Dit wordt ook nog eens bevestigd door onze aansluiting bij de brancheorganisatie NOA.

Offerte-vergelijken

Gediplomeerde stucadoor Heerhugowaard

Onze gediplomeerde vakmensen dragen onze filosofie uit!  Kwaliteit, service en een scherpe prijs. Zo zijn wij groot geworden en zo blijven wij werken. Dus zoekt u de juiste stucadoor in Heerhugowaard of de regio?

Dan is de Stucadoor-Expert de partner voor u. Wij staan u graag te woord, dus stel gerust al uw vragen of leg ons een project voor. Snel een vrijblijvende offerte aanvragen kunt u direct online doen. U kunt rekenen op een uiterst scherp voorstel.


Snel een prijsindicatie?

Stucadoor
Expert
  • Tot wel 40% goedkoper
  • Binnen 2 min een prijs
  • Aangesloten bij NOA
  • 18 Jaar ervaring
  • Topkwaliteit

Contact

Stucadoor Expert
Venenweg 17 i
1161AK Zwanenburg

Tel: 020-8900181

btw: 1868.58.711 B01
kvk: 34116426

Stucadoor
Expert
  • Tot wel 40% goedkoper
  • Binnen 2 min een prijs
  • Aangesloten bij NOA
  • 18 Jaar ervaring
  • Topkwaliteit
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!