Stukadoor Tilburg

Als stukadoor in Tilburg zijn wij al jaren een vertrouwd gezicht in en rondom particuliere, zakelijke en overheidspanden.

Voor het verrichten van allerlei soorten werkzaamheden zoals wand- en plafondafwerking, stucen, schilderen, pleisteren en spuiten kunt u bij de Stucadoor-Expert terecht. Bovendien voeren wij alle stucwerkzaamheden uiterst zorgvuldig en goedkoop uit vergeleken met andere stukadoorsbedrijven.

Dit kan vanwege het feit dat we zelf een spuitsysteem vanuit Amerika hebben geïmporteerd waarmee we uiterst efficiënt kunnen werken.

Ondanks onze scherpe prijzen bieden we de hoogste kwaliteit, dit wordt onderstreept door onze aansluiting bij de NOA.

nieuwbouw-stucen

Gemiddelde prijzen van stucwerk

De juiste stukadoor vinden is natuurlijk geen makkelijke opgave. Een belangrijk aspect van een stukadoorsbedrijf is natuurlijk de prijs die gehanteerd wordt. Wat kost een stukadoor als hij de wanden en plafonds van uw woning moet stucen?

Of wat kost het laten stucen van een nieuwbouwwoning? De prijzen van een stukadoor willen nog wel eens uiteenlopen. De gemiddelde prijs van stucwerk is namelijk afhankelijk van meerdere factoren dan alleen maar stukadoren.

We zullen u hieronder een prijstabel laten zien waar u rekening mee kunt houden als u een stukadoor wilt inhuren.

Spackspuitwerk €  7 tot € 11
Behangklaar stucwerk€  8 tot € 12
Schilderklaar stucwerk€  12 tot € 18
Spachtelputz ( korrel )€ 16 tot € 20
Plafond stucwerk€ 16 tot € 23
Raapwerk ( dik stucwerk)€ 18 tot € 23

Dit zijn richtprijzen en deze kunnen verschillen per situatie. Een grote invloed op de prijs is bijvoorbeeld de ondergrond.

Hoe gladder de ondergrond is (bijvoorbeeld op behang klare wanden in de nieuwbouw) des te goedkoper zal het pleisterwerk zijn.

Op wanden of plafonds met een zeer ongelijke ondergrond is er meer materiaal nodig dan gladde ondergronden, dit materiaal kost dan meer en er zal ook meer werk verzet moeten worden.

stucadoor-expert

Stucen in Tilburg

Wat kan onze stucadoor in Tilburg voor u betekenen? Een stucadoor kan uw wanden en plafonds voorzien van een stucwerk laag.

Stucwerk laten aanbrengen is bij de Stucadoor-Expert relatief voordelig maar er bestaan ook nog goedkopere afwerkingen zoals spackspuiten.

Spackspuitwerk wordt namelijk direct op kleur aangebracht en dat is dus goedkoper dan eerst glad stucen en vervolgens schilderen. Wij zijn een bedrijf dat van oudsher in Tilburg actief is op zowel grote als kleine projecten.

Onze status als officieel erkend lid van de NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging Afbouwbedrijven) heeft ervoor gezorgd dat veel mensen die een stucadoor in Tilburg of omgeving zoeken vaak bij ons zullen uitkomen.

We staan bekend vanwege onze kwaliteit en werken voor totale klanttevredenheid. Ons stucwerk is van gegarandeerde hoge kwaliteit, met een verrassend laag prijs niveau.

Huur een goedkope stukdoor in!

Zoals eerder aangegeven zijn we aangesloten bij de NOA. Dit is de Nederlandse Ondernemersvereniging Afbouwbedrijven die garant staat voor hun leden.

Dit betekent dus dat wij de beste kwaliteit leveren met ons stukadoors team. Mocht er onverhoopt toch iets fout gaan is het zo dat u beschermt wordt door de NOA.

Wij zijn dan verantwoordelijk voor het oplossen van het probleem of voor de kosten die hiervoor benodigd zijn opdraaien.

Offerte voor stucwerk in Tilburg

Voor een vrijblijvende offerte kunt u direct bij ons terecht middels ons online formulier. Vertel ons uw wensen en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een scherpe offerte.

Wij voeren het werk graag met de grootste zorgvuldigheid  uit en zijn zeer goedkoop. Onze kosten als stukadoor zijn bijzonder scherp! Waar wij nog meer te vinden zijn? Wij zijn in meerdere dorpen en steden gevestigd en werkzaam in Nederland.

RandstadBuitengebied
Stucadoor AmsterdamStucadoor Amersfoort
Stucadoor AlmereStucadoor Arnhem
Stucadoor AlkmaarStucadoor Heerhugowaard
Stucadoor UtrechtStucadoor Bussum
Stucadoor RotterdamStucadoor Groningen
Stucadoor Den HaagStucadoor Zwolle
Stucadoor HaarlemStucadoor Deventer
Stucadoor BeverwijkStucadoor Eindhoven
Stucadoor ZaandamStucadoor Apeldoorn

Stucadoor Expert

Contact

Stucadoor Expert
Binnen 2 min. geregeld!