Prijzen stukadoorswerk

De m² prijs van stukadoorswerk is bijna altijd het eerste waar de mensen om vragen wanneer ze hun hele huis willen laten stucen.

Het antwoord op deze vraag is echter niet zo eenvoudig als de vraag zelf. De gemiddelde kosten van stucwerk zijn namelijk afhankelijk van uw exacte wensen en de huidige ondergrond.

Op deze pagina zullen wij u alle informatie geven over de kosten van een stukadoor, de gemiddelde prijzen om je muren en plafonds te laten stucen zowel in een nieuwbouwwoning als een bestaand huis en de verschillende soorten stukadoorswerk.

Glad stukadoorswerk voor wand & plafond

Voor betaalbare stucwerk prijzen bent u bij Stucadoor-Expert aan het goede adres. U bent verzekerd van uitstekend stukwerk tegen de laagste prijs.

Om te ontdekken wat kosten voor uw stukadoorsklus zullen zijn kunt u bij ons een vrijblijvende stucwerk offerte aanvragen.

Stucwerk met betaalbare m2 prijzen

Er zijn bepaalde basisprijzen voor de verschillende soorten stucwerk. Deze prijzen vind u hieronder terug.

U moet er wel rekening mee houden dat de kosten afhankelijk zijn van de ondergrond, wanneer de ondergrond erg ongelijk is zal er een dikkere stuclaag gebruikt moeten worden die een hogere prijs tot gevolg hebben.

Soorten stucwerkGemiddelde m2 prijzen, incl materiaal
Spackspuitwerk (korrel structuur)€ 8 tot € 11
Behangklaar stucen € 10 tot € 18
Sausklaar stucen € 12 tot € 25
Sierpleister (korrel structuur)€ 16 tot € 23
Plafond glad stucen € 15 tot € 30
Schuurwerk ( schaduw manen )€ 18 tot € 25
Raapwerk (uitvlakken)€ 18 tot € 30

Wanneer u de stucklus wilt laten uitvoeren door de Stucadoor-Expert komen we ten alle tijde vooraf langs. Op deze manier kunnen we een vrijblijvende offerte voor u maken.

Op deze manier weet u vooraf exact wat de kosten van een stukadoor zullen zijn en de gemiddelde prijzen van stucwerk. Zo komt u dus niet voor onaangename verassingen te staan.

De stuc prijs per m2 om een gehele nieuwbouwwoning te laten stucen zijn vaak nog lager. Dit heeft er mee te maken dat de wanden in de nieuwbouw relatief glad zijn en dat er dus weinig materiaal nodig is.

In een nieuwbouwwoning is het relatief eenvoudig om stucwerk aan te brengen en de prijzen per vierkante meter zijn hierdoor een stuk lager dan traditioneel stukadoorswerk.

Door onze erkenning en gediplomeerde stukadoors heeft u de garantie dat het stucwerk op een zorgvuldige manier wordt gedaan. Deze succesvolle combinatie zorgt er voor dat Stucadoor-Expert zulke prijzen stukadoorswerk per m2 kan aanbieden.

kosten-stucadoor
Plafond stucen

Kosten stukadoor

Wat zijn de gemiddelde kosten van een stucadoor en de prijzen per m2 van stukadoorswerk?

Een goedkope stucadoor kan een stucwerk klus per uur uitvoeren maar zou ook de gehele stucklus kunnen aannemen en een vast bedrag berekenen. Maar wat is nu wijsheid, en welke keuze moet u maken?

Uit ervaring is gebleken dat het altijd beter een stucadoor een all-in-prijs te laten maken voor uw hele huis stucen of alleen een muur of plafond zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Als de stukadoors namelijk op een uurtarief hun werkzaamheden kunnen uitvoeren zouden ze er langer over kunnen doen dan was afgesproken en worden de kosten van het nieuwe stukadoorswerk misschien wel hoger dan u had verwacht!

Offerte voor stukadoorswerk ontvangen

Wanneer u op zoek bent naar goed stukadoorswerk tegen een lage prijs per vierkante meter en snel de prijzen stukadoorswerk wil ontvangen per mail om bijvoorbeeld uw hele huis te laten stucen of het laten stucen van uw badkamer, dan hoeft u niet verder te zoeken.

Stucadoor-Expert is de beste stukadoorsonderneming wanneer het gaat om het leveren van nieuw stukwerk tegen een prima (goedkope) prijs.

Wanneer u wilt weten wat u ongeveer kwijt bent aan het stukwerk voor uw woning, dan kunt u een geheel vrijblijvende stukadoorswerk offerte aanvragen via de website.

Binnen de kortste tijd heeft u dan een reactie en de m² prijs ontvangen! En weet u wat u ongeveer kwijt bent aan het stukwerk dat in uw woning moet gebeuren.

En u komt daarmee niet voor onverwachte verrassingen te staan. Dit omdat we altijd vooraf een prijs opstellen voor het uit te voeren werk.

Kosten hele huis stucen

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht of u bent nu eigenaar van een nieuw maar oud klushuis? Dan wilt u waarschijnlijk de woning laten verbouwen?

Maar wat zijn de totaalkosten van het hele huis laten stukadoren, en hoe lang is de stukadoor bezig?

Woonkamer opnieuw gestukadoord

Een gehele nieuwbouwwoning laten stucen inclusief de muren en de plafonds is kost in de meeste gevallen een stukadoor 10 tot 15 dagen de tijd.

Afhankelijk hoe groot en hoeveel oppervlakte (de m²) van de wanden en de plafonds zijn. de gemiddelde prijs van een heel huis stucen ligt tussen de 5000,- en 12.000,- euro exclusief de btw inclusief al het materiaal.

Het laten stucen van een nieuwbouwhuis is altijd goedkoper dan het laten stucen van een bestaande woning zoals een hoekwoning of rijtjeshuis.

Wilt u weten wat de totaalkosten zijn voor het stukadoorswerk van uw nieuwe woning? Vraag dan geheel vrijblijvend een stucwerk offerte aan en ontvang de totaalprijs binnen 2 werkdagen!

Prijzen stukadoorswerk per m2

De prijzen van stukwerk kunnen sterk verschillen. Niet al het stukwerk is gelijk. Bepaald stukwerk heeft meer zorg en aandacht nodig dan het andere. Echter blijft nog steeds voorop staan dat Stucadoor-Expert de beste prijs biedt voor al uw stukwerk.

Of het nu uw plafonds zijn die vernieuwd moeten worden, of uw muren die al uw zorg en aandacht nodig hebben. De Stucadoor-Expert stelt alles in het werk om uw woning weer op te knappen.

Vanwege onze erkenning en ruime ervaring bent u verzekerd van een zeer goed resultaat. En wanneer u wat verder weg woont, is dat geen enkel probleem, want zij werkt door het hele land op afspraak.

Stucadoor Expert

Contact

Stucadoor Expert
Binnen 2 min. geregeld!