• Plafondafwerking
  • Latex spuiten
  • Plafond stucen

Prijzen stukadoorswerk

Laatste update: 25 februari 2019

Prijzen van stukadoorswerk is bijna altijd het eerste waar de mensen om vragen wanneer ze contact met ons opnemen. Het antwoord op deze vraag is echter niet zo eenvoudig als de vraag zelf.

De kosten zijn namelijk afhankelijk van uw exact wensen en de huidige ondergrond.

Wanneer u net uw intrek heeft genomen in een nieuwe woning, of uw huidige woning moet echt opgeknapt worden, dan moet er vaak stukwerk plaats vinden om uw woning weer van een nieuwe en verzorgde uitstraling te voorzien.

Natuurlijk wilt u dat dit gedaan wordt door een bedrijf dat verstand van zaken heeft, anders wordt er gerommeld met uw muren, wanden en plafonds. En dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Voor betaalbare stucwerk prijzen bent u bij Stucadoor-Expert aan het goede adres. U bent verzekerd van uitstekend stukwerk tegen de laagste prijs. Om te ontdekken wat kosten voor uw stukadoorsklus zullen zijn kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.

Stukwerk maar betaalbare m2 prijzenstukadoor

Er zijn bepaalde basisprijzen voor de verschillende soorten stucwerk. Deze prijzen vind u hieronder terug. U moet er wel rekening mee houden dat de kosten afhankelijk zijn van de ondergrond, wanneer de ondergrond erg ongelijk is zal er een dikkere stuclaag gebruikt moeten worden die een hogere prijs tot gevolg hebben.

  • Spackspuitwerk: €6 per m2
  • Pleisterwerk: €9 per m2
  • Sierpleister: €11 tot €22 per m2 (afhankelijk van soort sierpleister)
  • Raapwerk: €16 per m2

Wanneer u de klus wilt laten uitvoeren door de Stucadoor Expert komen we ten alle tijde vooraf langs. Op deze manier kunnen we een vrijblijvende offerte voor u maken. Op deze manier weet u vooraf exact wat de kosten zullen zijn en komt u dus niet voor onaangename verassingen te staan.

De prijzen in nieuwbouw woningen zijn vaak nog lager. Dit heeft er mee te maken dat de wanden in de nieuwbouw relatief glad zijn en dat er dus weinig materiaal nodig is. In de nieuwbouw is het relatief eenvoudig om te stucadoren.

Door onze erkenning en gediplomeerde stucadoors heeft u de garantie dat het stukwerk op een zorgvuldige manier wordt gedaan. Deze succesvolle combinatie zorgt er voor dat Stucadoor-Expert zulke prijzen stukadoorswerk per m2 kan aanbieden.

Kosten van een stucadoor

Wat zijn de gemiddelde kosten van een stucadoor en de prijzen per m2 van stukadoorswerk? Een stucadoor kan een stucwerk klus per uur uitvoeren maar zou ook de gehele klus kunnen aannemen en een vast bedrag rekenen. Maar wat is nu wijsheid?

Uit ervaring is het altijd beter een stucadoor een all in prijs te laten maken zodat u precies weet waar u aan toe bent. Als de stukadoors namelijk op een uurtarief hun werkzaamheden kunnen uitvoeren zouden ze er langer over kunnen doen dan was afgesproken.

Offerte voor stukadoorswerkprijzen-stukadoorswerk

Wanneer u op zoek bent naar goed stukwerk tegen een lage prijs en de prijzen stukadoorswerk wil ontvangen per mail, dan hoeft u niet verder te zoeken.

Stucadoor-Expert is de beste onderneming wanneer het gaat om het leveren van stukwerk tegen een prima prijs. Wanneer u wilt weten wat u ongeveer kwijt bent aan het stukwerk voor uw woning, dan kunt u een offerte aanvragen via de website.

Binnen de kortste tijd heeft u dan een reactie en prijs ontvangen! En weet u wat u ongeveer kwijt bent aan het stukwerk dat in uw woning moet gebeuren. En u komt daarmee niet voor onverwachte verrassingen te staan. Dit omdat we altijd vooraf een prijs opstellen voor het uit te voeren werk.

Prijzen stukadoorswerk per m2 zo ontvangen

De prijzen van stukwerk kunnen sterk verschillen. Niet al het stukwerk is gelijk. Bepaald stukwerk heeft meer zorg en aandacht nodig dan het andere. Echter blijft nog steeds voorop staan dat Stucadoor-Expert de beste prijs biedt voor al uw stukwerk.

Of het nu uw plafonds zijn die vernieuwd moeten worden, of uw muren die al uw zorg en aandacht nodig hebben. De Stucadoor-Expert stelt alles in het werk om uw woning weer op te knappen. Vanwege onze erkenning en ruime ervaring bent u verzekerd van een zeer goed resultaat.

En wanneer u wat verder weg woont, is dat geen enkel probleem, want zij werkt door het hele land op afspraak.

Prijzen stukadoorswerk
8.6 (86.03%) 63 votes