Garantie stucwerk

Door hun professionele vakkennis hebben onze stukadoors weinig garantiewerk te verwerken. Door de jarenlange ervaring van onze spuiters en stukadoors met verschillende soorten wandafwerkingen, weten zij exact wat hun te doen staat tijdens het stukadoren.

Uiteraard bieden wij als erkend stukadoorsbedrijf de NOA garantie op iedere stucopdracht. Graag vertellen wij op deze pagina meer over garantie op uw binnen stucwerk en/ of buiten stucwerk.

plafond dunpleister nieuwbouw
Garantie stucwerk

Hoe lang garantie op stucwerk?

Het garanderen van kwaliteit is voor ons een belangrijk onderdeel. Met ons bent u altijd verzekerd van kwaliteit, ook wanneer er onverhoopt iets mis gaat. Wij bieden garantie op het door ons gezette stucwerk en komen de eerste vijf jaar kosteloos uw stucwerk repareren. Voor stucwerk buiten geldt echter een garantietermijn van drie jaar. Wilt u meer weten over garantie op uw stucwerk, vraag dan naar de voorwaarden bij een van onze adviseurs.

Hoe lang garantie op een nieuwbouwwoning stucen?

Bij het laten stucen van een nieuwbouwwoning of het laten dunpleisteren van nieuwbouw zijn de garantievoorwaarden anders dan bij een bestaande woning. Doordat nieuwbouw veel vocht bevat, heeft het meer kans op scheuren. Ook heeft nieuwbouw vaker te maken met schade aan stucwerk door de zetting van de bouw. Het is daarom niet mogelijk om garantie te bieden op scheuren in uw stucwerk als het nieuwbouw betreft.

latexspuiten dunpleister
Ook op latexspuiten krijgt u garantie

Geschil over stucwerk

Mocht er onverhoopt toch een geschil ontstaan, is het mogelijk hiervoor de NOA in te schakelen. Door als bedrijf aangesloten te zijn bij de NOA, wordt de kwaliteit altijd gewaarborgd.

Noa afbouw garantiestucwerk garantie

Als particuliere opdrachtgever wilt u natuurlijk goed geïnformeerd zijn over de garantie die de stukadoor u biedt nadat hij de werkzaamheden heeft verricht. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de website van de NOA, klik hier voor de betreffende pagina.

De NOA stelt bepaalde eisen aan stucwerk, waar wij ons als stucadoor aan moeten houden. Dit betreft onderwerpen als; de minimale stuclaagdikte als het verschil in dikte – de zogeheten foutmarges. Ook zijn er regels bepaald hoe stucwerk beoordeeld hoort te worden.

Als er aan de hand van de eisen van de NOA fouten in het stucwerk zitten, is het aangesloten bedrijf verplicht dit voor u op te lossen. Wanneer het aangesloten bedrijf dat niet kan, zal het bedrijf de kosten moeten dekken voor het oplossen van het probleem.

Toch een geruststelling, garantie stucwerk

Garantie op stucwerk klinkt fijn en dat is het ook, maar echter hopen we dat u hier nooit gebruik van hoeft te maken. Wij willen u graag vooraf bewijzen dat u van kwaliteit uit kunt gaan. Wij zijn simpelweg klantvriendelijk en lossen eventuele ontevredenheid van uw kant altijd direct op.

stucwerk voor en na
Nieuwbouwwoning stucwerk

Wat zijn normale stukadoors prijzen?

Wat zijn nu schappelijke prijzen die een stucadoor kan rekenen per m2? De prijzen van een stucadoor willen nog weleens uiteenlopen. Echter liggen bij de Nederlandse stukadoors de prijzen tussen de 12.- euro per m2 en 25,- euro per m2 voor traditioneel stucwerk. Voor dunpleister in een nieuwbouwwoning liggen de prijzen tussen de 10,- en 12 euro per m2.

Stucadoor Expert

Contact

Stucadoor Expert
Binnen 2 min. geregeld!