Garantie stucwerk

Met veel kennis en wat geluk hebben onze stukadoors maar weinig garantie werk te verwerken. Omdat al onze spuiters en stukadoors jarenlang ervaring hebben met verschillende soorten wandafwerkingen weten zei exact wat hun te doen staat tijdens het stukadoren.

Natuurlijk geven wij als erkend stukadoorsbedrijf de NOA garantie af op iedere stukadoors klus. Leest u op deze pagina alles over hoelang u garantie hoort te krijgen op zowel binnen stucwerk als buiten stucwerk.

plafond dunpleister nieuwbouw
Garantie stucwerk

Hoe lang garantie op stucwerk?

Het garanderen van kwaliteit is voor ons standaard en een wezenlijk onderdeel van de kwaliteit en service waar wij naar streven. Met ons bent u ervan verzekerd kwaliteit in huis te halen, ook wanneer er onverhoopt iets mis gaat zoals bijvoorbeeld scheuren in stucwerk.

Enkel wanneer het stucwerk los laat vanwege de zetting van het gebouw kunnen we hier geen garantie over geven. Hier kunnen we namelijk niks tegen doen.

Daarom bieden wij garantie stukwerk en komen wij binnen het eerste jaar kosteloos stucwerk repareren. Vraag naar de voorwaarden! De garantie van stucwerk is voor binnenwerk 5 jaar en buitenwerk 3 jaar betreft de NOA voorwaarden.

Dit geldt voor grote loszittende stukken of slecht hechtend stucwerk. Maar zeker ook voor het eventuele loslaten van het nieuw aangebrachte werk.

Hoe lang garantie op een nieuwbouwwoning stucen?

Bij het laten stucen van een nieuwbouwwoning of het laten dunpleisteren van nieuwbouw loopt de garantievoorwaarden net even wat anders dan bij een bestaande woning. Nieuwbouwwoningen hebben snel de neiging te gaan scheuren. Dit komt omdat de woningen nog veel vocht bevatten.

Ook zal de nieuwgebouwde woning eerst moeten zetten op de fundering.( dit houd in dat de gehele woning in de aankomende jaren nog wat zakt)

U begrijpt wel dat een stukadoor geen hele woning bij elkaar kan houden met een laagje stucwerk. Dus het enige wat wij niet kunnen geven is garantie op scheurtjes.

latexspuiten dunpleister
Ook op latexspuiten krijgt u garantie

Geschil over stucwerk

Mocht er onverhoopt toch een geschil ontstaan kan er iemand van de NOA ingeschakeld worden om een eventueel geschil op te lossen.

Dit is voor u de waarborg dat u met ons gegarandeerde kwaliteit in huis haalt ( Ook al doen wij ons voor als goedkope stucadoor ). Wij verlenen garantie op al onze werkzaamheden zodat u weet dat wij te allen tijde zorg dragen voor de waarborg van de kwaliteit die wij beloven.

Noa afbouw garantiestucwerk garantie

Als particuliere opdrachtgever moet u natuurlijk goed geïnformeerd worden over de garantie van wat een stukadoor verplicht is af te geven nadat hij de werkzaamheden voor u heeft verricht. Hiervoor is de website van de NOA de aangewezen partij klik hier voor de betreffende pagina.

In het kort komt het erop neer dat de NOA bepaalde eisen aan stucwerk stelt waar wij ons aan moeten houden. Zo is er bijvoorbeeld een minimale stuclaagdikte die aangebracht dient te worden.

Daarnaast zijn er foutmarges ( in verschil in dikte ) opgeschreven die wel binnen de normen vallen. Ook zijn er regels bepaalt hoe het stucwerk beoordeeld mag worden.

Als er aan de hand van de eisen van de NOA fouten in het stucwerk zitten is het aangesloten bedrijf verplicht het op te lossen. Wanneer het aangesloten bedrijf dat niet kan zal het bedrijf de kosten moeten dekken voor het oplossen van het probleem.

Toch een geruststelling, garantie stucwerk

Garantie op stucwerk klinkt fijn, en dit is het ook, maar u hoopt natuurlijk dat u hier nooit gebruik van hoeft te maken. Toch is onze garantie een geruststelling. Voor ons is het de manier om vooraf te bewijzen dat u van kwaliteit uit kunt gaan wanneer u uw stukadoorsklus, zoals het buiten stucen, door ons laat uitvoeren.

Natuurlijk mag u er vanuit gaan dat wij alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat u nooit aanspraak hoeft te maken op de garantie. Wij zijn simpelweg klantvriendelijk en lossen eventuele ontevredenheid van uw kant op.

stucwerk voor en na
Nieuwbouwwoning stucwerk

Wat zijn normale stukadoors prijzen?

Wat zijn nu schappelijke prijzen die een stucadoor kan rekenen per m2? De prijzen van een stucadoor willen nog weleens uiteenlopen. Dit komt doordat er momenteel veel buitenlandse collega’s hier hun werk willen uitvoeren en zij belasting in hun eigen land betalen die veel lager is.

Echter liggen bij de Nederlandse stukadoors de prijzen tussen de 12.- euro per m2 en 25,- euro per m2 voor traditioneel stucwerk. Voor dunpleister in een nieuwbouwwoning liggen de prijzen tussen de 10,- en 12 euro per m2

Stucadoor Expert

Contact

Stucadoor Expert
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!