Over ons

Al sinds 1989 zijn wij een zeer bekend en leerzaam stukadoorsbedrijf dat tegenwoordig meerdere vestigingen heeft dan alleen Amsterdam.

Naast het uitvoeren van diverse stucwerkzaamheden voeren wij onder andere ook werkzaamheden uit zoals:

Oprichter Stucadoor-Expert b.v

De auteur van de geschreven informatie pagina’s over stucwerk en oprichter van Stukadoorsbedrijf de Stucadoor-Expert.nl is directeur Bouke Klijn.  (Zie pagina auteur ) Bouke heeft met een leeftijd van 72 jaar al meer dan 53 jaar ervaring in de bouwwereld. Zijn kennis ligt niet alleen bij de stucwerkzaamheden, maar ook bij verschillende bouwactiviteiten zoals:

Ons Stucadoor’s team

Ons team hecht een enorme waarde aan de ervaringen en reviews van onze klanten. Wij volgen dan ook dagelijks de ervaringen van onze klanten om zo de klanttevredenheid hoog te hoeden.

De werkzaamheden op ons kantoor hebben grotendeels te maken met de juiste planning en het berekenen van verschillende soorten stuc projecten. Bij de projecten besteden wij extra aandacht aan het behoud van het karakter van een huis en/of pand.

Onze stuc specialisten

Website auteur : Bouke Klijn
Accountant : Rob Geus
Planner : Saskia Gravenberg
Calculator : Gijs Neberink
Programmeur : Michael Sandvliet
Planning : Anton v.d. Kerk

Stucen in nieuwbouw & bestaande woningen

Of u nu uw muren wilt laten stucen in een nieuwbouwwoning of in een jaren ‘30 woning, wij kunnen dit voor u realiseren van kleine tot grote projecten. In samenwerking met een bekend bouwbedrijf uit Amsterdam voeren wij alle stucklussen uit. Al uw wensen met betrekking tot stucen in nieuwbouw, verbouw en renovatie kunnen wij voor u realiseren.

Door onze uitstekende dienstverlening en persoonlijke contact met de klant, weten wij voor iedere klant de beste en meest praktische oplossing te vinden.

Stukadoorsbedrijf sinds 1989

Wij werken al jaren lang met vaste onderaannemers die staan voor een zorgvuldige planning en scherpe prijzen voor iedere verbouwing. Of het nu gaat om een reparatie in oud stukwerk of het compleet laten stucen van een huis, de prijs is natuurlijk één van de belangrijkste aspecten. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanom een indicatie te krijgen van uw project.

Vraagt u op deze pagina vrijblijvend de prijs indicatie aan

Stucadoor Expert

Contact

Stucadoor Expert
Binnen 2 min. geregeld!