Over ons

Stucadoorsbedrijf de Stucadoor-Expert Amsterdam is al sinds 1989 een zeer bekend en leerzaam stukadoorsbedrijf dat tegenwoordig meerdere vestigingen heeft dan alleen Amsterdam.

Naast het uitvoeren van diverse stucwerkzaamheden voeren wij onder andere meerdere werkzaamheden uit zoals:

Oprichter Stucadoor-Expert b.v

De auteur van de geschreven informatie pagina’s over stucwerk en oprichter van Stukadoorsbedrijf de Stucadoor-Expert.nl is de directeur Bouke Klijn.  (Zie pagina auteur ) Bouke loopt met een leeftijd van 72 al meer dan 53 jaar mee in de bouwwereld.

Niet alleen maar met stucwerkzaamheden maar zo heeft hij kennis in verschillende bouw activiteiten. Denk hierbij aan:

Zoals u ziet heeft Bouke Klijn een zeer uitgebreide bouwachtergrond die u genoeg informatie kunt geven over de verschillende ( voor hem ) bekende bouwvakken.

Ons Stucadoor’s team

Ons stucadoor’s team hecht een enorme waarden aan de ervaringen en reviews van onze klanten. Wij zijn dan ook dagelijks bezig om de ervaringen van onze klanten in de gaten te houden zodat ze ten alle tijden tevreden zijn.

De werkzaamheden op ons kantoor hebben grotendeels te maken met de juiste planning en het berekenen van verschillende soorten stuc projecten.

Bij stucadoors projecten besteden wij dan ook extra aandacht aan het behoud van het karakter van het huis of pand.

Onze stuc specialisten

Website auteur : Bouke Klijn
Accountant : Rob Geus
Planner : Saskia Gravenberg
Calculator : Gijs Neberink
Programmeur : Michael Sandvliet
Planning : Anton v.d. Kerk

Stucen in nieuwbouw & bestaande woningen

Of u nu muren wilt laten stucen in een nieuwbouwwoning of een jaren 30 woning wij kunnen ieder stucwerk voor u realiseren van groot tot klein.

In samenwerking met een erg bekend bouwbedrijf uit Amsterdam voeren wij alle stucklussen uit, van het stucen van een uitbouw tot aan het repareren van een gat in de muur.

Al uw wensen met betrekking tot stucen in nieuwbouw, verbouw en renovatie kunnen wij voor u realiseren.

Door middel van onze uitstekende dienstverlening en persoonlijk contact met de klant, weten wij van de Stucadoor-Expert.nl voor iedere klant de beste en meest praktische oplossingen te vinden..

Stukadoorsbedrijf sinds 1989

Wij werken al jaren lang met vaste onderaannemers die staan voor een zorgvuldige planning en scherpe prijzen voor iedere verbouwing.

Als middel groot stucwerk bedrijf zijn wij groot genoeg om ook grotere stucprojecten te voldoen. Kleinere stucklussen zoals gaatjes repareren in muren of plafonds of het bijwerken van oud stucwerk draaien wij onze hand ook niet voor om.

Of het nu gaat om een reparatie in oud stukadoorswerk of het compleet laten stucen van een huis de prijs is natuurlijk één van de belangrijkste aspecten!!!!

Bij ons kunt u deze geheel vrijblijvend aanvragen zodat u niet op kosten wordt gejaagd.

Vraagt u op deze pagina gratis de prijs indicatie aan voor uw stuc klus of schilderwerk en u zult versteld staan hoe goedkoop wij deze werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren.

Stucadoor Expert

Contact

Stucadoor Expert
Binnen 2 min. geregeld!