Spackspuitwerk prijzen

Wellicht bent u bekend met spackspuiten maar weet u nog niet wat de spackspuitwerk prijzen zijn. Op de hoogte zijn van de m² prijs voordat u een stucadoor inschakelt is natuurlijk erg interessant en nuttig zowel voor uw oude als nieuwbouwwoning.

Op deze pagina geven wij u meer informatie over de gemiddelde kosten van het laten aanbrengen van spackspuitwerk op uw wanden en plafonds in uw nieuwbouwwoning of bestaande huis.

Daarnaast heeft u natuurlijk de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Door het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor het laten spuiten van spack weet u meteen de kostprijs voor uw project.

spackspuiten
Spackspuiten in een nieuwbouwwoning

Wat kost spackspuiten?

Wilt u uw muren of plafonds voorzien van goedkope stucwerk soort? Dan is spackspuitwerk de afwerking die u zoekt voor zowel uw nieuwbouwwoning als bestaande klushuis.

De gemiddelde kostprijs van stucwerk en van spackspuiten begint namelijk al vanaf 7,- euro per m2. Wat exact de kosten zijn om uw woning te voorzien van een nieuwe laag spack is afhankelijk van de grootte van het oppervlak.

Hoe groter het oppervlak des te lager de vierkante meter prijzen kunnen worden. De lage m2 prijzen zijn te danken aan het machinaal aanbrengen van de spack.

Hierdoor kan een stucadoor veel meer oppervlakte per dag afwerken dan het traditionele stucwerk. Daarnaast is het zo dat spackspuitwerk direct op kleur aangebracht wordt, er hoeft na het spackspuiten dus niet meer geverfd te worden.

Steeds meer mensen kiezen voor deze spackspuit techniek, omdat het een snel en relatief eenvoudig aan te brengen proces is, maar wat zijn nu eigenlijk de spackspuitwerk prijzen?

Stucadoorsbedrijf de Stucadoor-Expert werkt snel, efficiënt en professioneel. De prijzen pakken daardoor gunstig uit mede doordat voorbehandelen en spuiten in één sessie plaatsvinden.

Wat is spackspuitwerk

Spackspuitwerk is een soort stucwerk die met een spuitmachine op de muur en/of plafond wordt aangebracht.

Het stucwerk heeft in de meeste gevallen een structuur met een grootte die ingesteld wordt door middel van het draaien aan de spuitkop op het spuitpistool.

Spackspuitwerk is met name bekend omdat het de standaard afwerking is voor plafonds van veel bouwers in de nieuwbouw. Dit heeft er mee te maken dat de kosten van spackspuitwerk relatief laag zijn vergeleken met andere soorten stucwerk.

Bovendien is het aanbrengen ervan heel snel gedaan en kan dit in elke gewenste kleur.

spack-laten-spuiten
Fijne korrel spuiten wanden

Aanbrengen van spackspuitwerk

Nu u een goed inzicht heeft over spackspuitwerk prijzen wilt u uiteraard ook wel weten hoe het aanbrengen in zijn werk gaat.

Hieronder vindt u dan ook de verschillende stappen die benodigd zijn om een spackspuitlaag goed en mooi aan te brengen. Ten eerste is het van groot belang dat de de onderlaag vlak is, eventuele oneffenheden zult u zeker terug zien in het uiteindelijke resultaat.

Om de ondergrond mooi vlak te krijgen wordt er een meslaag aangebracht. Dit is een soort dunne pleisterlaag.

Hierna zal de de daadwerkelijke spackspuitlaag worden aangebracht. Dit gebeurt onder een zeer hoge druk door de spackspuit machine. Het aanbrengen van spack wordt altijd in twee tot drie lagen gedaan. Hierna zal het spackspuitwerk 1 of 2 dagen moeten drogen voor het beste resultaat.

Nieuwbouw

Ook in nieuwbouwwoningen wordt er veelal met spack gespoten. In grote lijnen zullen de plafonds met spackspuitwerk worden opgeleverd. De muren van een nieuwbouwwoning zullen behang klaar worden achtergelaten.

U kunt zelf kiezen om de muren met spack te laten bespuiten of de wanden mooi glad te laten stucen door de stukadoor?

De ondergronden

Zoals hiervoor aangegeven is de staat van de ondergrond waar het spackpuitwerk aangebracht moet worden bepalend voor de prijs.

In de regel is het zo dat het altijd minder kost om een stucwerk op een vlakke of gladde ondergrond aan te brengen dan op een ondergrond die een ongelijk oppervlak heeft.

In het laatste geval is er simpelweg meer materiaal nodig en moet er bovendien meer arbeid verzet worden.

Daaarnaast is het belangrijk om te beseffen dat spackspuitwerk niet zomaar op elke ondergrond gespoten kan worden. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om spackspuitwerk op hout of kunststof aan te brengen.

Wel kunnen we spackspuitwerk voor zeer scherpe prijzen aanbrengen op beton, steen, gipsplaten en andere geschikte materialen voor stucwerk.

Kosten per m2 berekenen

Spackspuitwerk prijzen voor uw wanden en plafonds liggen tussen de 7,- en 9,- euro per m2. Afhankelijk van de kleur en korreldikte die u kiest. Spackspuitwerk kan ook in kleur worden aangebracht. Mocht u dit willen dan is het belangrijk dat u voor een Rall kleur code zorgt.

Omdat wij beschikken over alle juiste middelen, materialen en mensen kunnen wij onze prijzen laag houden. Daarnaast zijn wij een door de Nederlandse Ondernemersvereniging van Afwerkbedrijven (NOA) erkende spuiter.

Bij ons bent u dus zeker van scherpe spackspuitwerk prijzen en hoge kwaliteit, die gewaarborgd is en regelmatig door hen wordt getoetst.

Vrijblijvende offerte ontvangen…

Wilt u meer informatie ontvangen over de exacte prijs van spackspuitwerk in uw woning? Dan kunt u bij ons geheel vrijblijvend een offerte aan vragen.

Op deze manier kunt u zien wat de exacte stucadoor prijzen zijn en u weet ook meteen waar u aan toe bent.

Wij reageren binnen 2 werkdagen op uw offerte aanvraag zodat u snel duidelijkheid heeft over de kosten, vraag daarom nu een offerte voor spackspuitwerk.

Vragen & Antwoorden

Hoe duur is spackspuiten?

NOA garantie

We kunnen u nu al vertellen dat spackspuiten goedkoper is dan het aanbrengen van ander stucwerk. Leest u hier alles over de prijzen van spackspuitwerk.

Wat is spackspuitwerk

Spackspuitwerk wordt aangebracht met een spackspuitmachine en heeft een kleine korrel. Voor alle informatie hierover verwijzen wij u graag naar deze pagina.

Stucadoor Expert

Contact

Stucadoor Expert
Binnen 2 min. geregeld!