• Plafondafwerking
  • Latex spuiten
  • Plafond stucen

Stucadoor offerte

Laatste update: 25 februari 2019

Bent u aan het zoeken naar een goede stucadoor die voor een schappelijke prijs uw stucwerk kan aanbrengen? Vraag dan bij de Stucadoor-Expert een stucadoor offerte aan om te ontdekken hoe goedkoop wij uw stucklus kunnen uitvoeren.

Door stucwerk offertes te vergelijken haalt u binnen de kortste tijd de scherpste prijs naar boven, zeer waarschijnlijk zal dat bij ons bedrijf zijn. Lees op deze pagina alles betreft een stucadoor offerte en leer hoe u kunt besparen op de prijs van uw stucwerk.

Stucadoor, wat voor prijs te verwachten in de offerte?

stucadoor offerteAls u van plan bent een stucadoor in te gaan schakelen voor het op laten knappen van uw woning dan is het verstandig om eerst een stucadoor offerte aan te vragen.

Als de offerte voor het stucwerk binnen komt vallen dan is het eerste wat u doet kijken naar de prijs. Wat gaat het stucwerk mij kosten?? Dat spookt natuurlijk al een aantal dagen door uw hoofd. Maar hoe wordt de prijs van de stucadoor offerte opgebouwd?

Voordat u een offerte wilt gaan aanvragen is het belangrijk eerst een goed onderzoek te doen naar de gemiddelde kosten van stucwerk die op uw offerte kunnen verschijnen.

Bespaar op de kosten?

Om de exacte stucwerk prijzen te achterhalen zijn er een aantal factoren die de kosten bepalen zoals het tarief van de stucadoor en de prijzen van de materialen die moeten worden gebruikt. Zo kan de ene stucadoor wel 12 euro per m2 vragen voor het aanbrengen van spackspuitwerk en de andere stucadoor voor exact het zelfde werk maar 7 euro per m2.

Om te besparen op de kosten hebben wij geïnvesteerd in efficiënte spuitmachines waarmee wij het stucwerk op de wanden kunnen spuiten. Normaal gesproken wordt het aanbrengen met de hand gedaan, met een machine gaat dit veel sneller en dus goedkoper.

Het daadwerkelijk glad smeren gebeurd nog wel gewoon ambachtelijk met de hand. Daarnaast zijn al onze stucadoors erg ervaren zodat zij erg snel en efficiënt werken. Bij ons bespaart u dus enorm op de arbeidskosten.

Ook geven wij zeer aantrekkelijke kortingen voor woningen waar grote oppervlakken moeten worden gestuct. Dit kunnen we doen omdat er minder extra werk bij komt kijken wanneer we een grote woning mogen stucen. Denk bijvoorbeeld aan de administratie en de tijd die we kwijt zijn met reizen.

Wat staat er in een stucadoor offerte?offerte stucen

Bij het aanvragen van een stucadoor offerte is het belangrijk dat er de onderstaande voorbeelden in vermeld staan;

De prijs: Een van de belangrijkste onderdelen van een stucwerk offerte is de prijs. Kijk en let goed op de prijs die in de stucadoor offerte vermeld staat. Is de btw inbegrepen en staan de materiaal kosten apart vermeld? Ook een specificatie van de kosten voor de arbeid is handig om in de offerte terug te vinden, op deze manier kunt u goed de verschillende prijzen vergelijken.

Let u vooral op de extra kosten zoals de voorrijkosten (die wij overigens niet berekenen) en het eventueel huren van steigers en trappen. Mocht uw woning ouder zijn dan 2 jaar dan hoeft u maar 6% btw te betalen in plaats van 21% die wel geld voor nieuwbouwwoningen.

Werkzaamheden: Bij het ontvangen van de stucadoor offerte zal er vermeld moeten staan welke werkzaamheden er verricht zullen worden. Welk soort stucwerk gaat de stucadoor aanbrengen en welke muren of plafonds worden gedaan? Hoe beter de werkzaamheden beschreven staan hoe minder kans op misverstanden.

Planning en garantie: In de offerte zal moeten worden vermeld op welke datum de klus gestart wordt en op welke datum de oplevering plaats gaat vinden. Ook de garantie die gegeven wordt is natuurlijk belangrijk voor het overzicht. Over de garantie zal ook vermeld moeten worden hoe lang u garantie krijgt en onder welke voorwaarden.

Stucadoor prijzenofferte aanvragen stucwerk

Wat kunt u van  stucadoor prijzen verwachten? In de offerte van een stucadoor staat het soort van stukwerk wat u als afwerking heeft gekozen vermeld. Ook staat de m2 prijs voor deze afwerking in de offerte.

De stukadoor zal de m2 meters die gemeten zijn voor het oppervlakte wat gestukt moet worden vermelden maal de m2 prijzen die worden berekend. Zo komt hij dus aan zijn totaal prijs voor de offerte.

U kunt als klant er altijd voor kiezen om hier nog over in onderhandeling te gfaan. Afhankelijk van de situatie is dit in de meeste gevallen bij de meeste stucadoors wel mogelijk.

Wat zijn de prijzen van stukwerk?

Wat zijn de gemiddelde prijzen van stukadoorswerk? Op deze vraag geven wij hier antwoord. Een stukadoor rekent zijn prijzen per vierkante meter. Dit is zowel voor de voorbehandeling als voor zijn stukadoorswerk.

Voorbehandelingen zoals voor strijken om een goede hechting te kunnen krijgen tussen de muren of plafonds zullen gemiddeld tussen de 3 euro en 7 euro per m2 liggen. Stukwerk is er in vele verschillende vormen. De prijzen van stukwerk wijken dan ook behoorlijk af per afwerking soort die u kiest. U kunt met de volgende prijzen rekening houden.

  • Glad stukwerk dun: 8 euro per m2
  • Glad stucwerk dik: 15 euro per m2
  • Sierpleister korrel: 16 euro per m2
  • Sauswerk: 6 tot 10 euro per m2

Houdt er wel rekening mee dat bovenstaande prijzen richtprijzen zijn. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de ondergrond en de exacte afwerking die u op uw wanden en plafonds wilt hebben.

Offerte stucadoor vrijblijvend aanvragen

Natuurlijk kunt u ook eerst contact met ons opnemen voor het stellen van uw vragen of het verkrijgen van meer informatie voor de stucadoor offerte word uitgebracht. Indien nodig bezoeken wij de locatie om een juiste inschatting te maken van de kosten en de werkzaamheden. Ongeacht de situatie, ons kostenoverzicht is altijd scherp omdat wij werken met bewezen lage tarieven.

Wilt u toch een vrijblijvende stucadoor offerte ontvangen? Vraag deze dan direct aan en wij gaan voor u aan de slag om zo snel mogelijk met een aantrekkelijk voorstel te komen.

Wij nemen uitgebreid de tijd om dit met te bespreken en indien nodig aan te passen of uit te breiden, voor goed stucwerk en een scherpe offerte moet u bij de Stucadoor-Expert zijn. Vraag hier uw offerte vrijblijvend aan!

Stucadoor offerte
9 (90.2%) 51 vote[s]