Stucadoor offerte

Heeft u een goede stucadoor nodig die voor een schappelijke prijs per vierkante meter ( m2 ) uw stucwerk kan aanbrengen op uw muren of plafonds?

Vraag dan bij de Stucadoor-Expert een vrijblijvende stucadoor offerte aan om te ontdekken hoe goedkoop onze stukadoor uw stucklus in uw nieuwbouwwoning of bestaande huis kan uitvoeren.

Door verschillende stucwerk offertes te vergelijken haalt u binnen de kortste tijd de scherpste prijs voor het stucen van uw woning naar boven, zeer waarschijnlijk zal dat bij ons stukadoorsbedrijf zijn.

Lees op deze pagina alles betreft een stucadoor offerte en leer hoe u kunt besparen op de prijs van uw stucwerk.

stucadoor

Stucadoor, wat voor prijs is te verwachten in de offerte?

Als u van plan bent een goede stukadoor in te gaan schakelen voor het laten stucen van al uw muren in uw woning dan is het verstandig om eerst een geheel vrijblijvende stucadoor offerte aan te vragen.

Als de offerte voor het stucwerk in uw mailbox binnenkomt dan is het eerste wat u uiteraard doet, kijken naar de prijs.

Wat gaat het stucwerk mij kosten? Dat spookt natuurlijk al een aantal dagen door uw hoofd. Maar hoe wordt de prijs van de stucadoor offerte opgebouwd?

Voordat u een stuc offerte wilt gaan aanvragen is het belangrijk eerst een goed onderzoek te doen naar de gemiddelde kosten van stucwerk die op uw offerte kunnen verschijnen.

Bespaar op de kosten van stucwerk?

Om de exacte stucwerk prijzen te achterhalen zijn er een aantal factoren die de kosten bepalen zoals: het tarief van de stucadoor en de prijzen van de materialen die moeten worden gebruikt.

Zo kan de ene stucadoor wel 12 euro per m2 vragen voor het aanbrengen van spackspuitwerk en de andere stucadoor voor exact het zelfde werk maar 7 euro per m2.

Om te besparen op de kosten van stucwerk en een stukadoor hebben wij geïnvesteerd in efficiënte spuitmachines waarmee wij het stucwerk op de wanden kunnen spuiten.

Normaal gesproken wordt het aanbrengen met de hand gedaan, met een machine gaat dit veel sneller en bent u dus goedkoper uit.

Het daadwerkelijk glad smeren gebeurt nog wel gewoon ambachtelijk met de hand. Daarnaast zijn al onze stucadoors erg ervaren zodat zij snel en efficiënt werken. Bij ons bespaart u dus enorm op de arbeidskosten.

Ook geven wij zeer aantrekkelijke kortingen voor woningen waar grote oppervlakken moeten worden gestuct.

Dit kunnen we doen omdat er minder extra werk bij komt kijken wanneer we een grote woning mogen stucen. Denk bijvoorbeeld aan de administratie en de tijd die we kwijt zijn met reizen.

Spuitwerk van de Stucadoor-Expert

Goedkope stukadoor inhuren

Uiteraard kost het laten stucen van uw huis geld. Maar kan stucen eigenlijk wel goedkoop?

Natuurlijk bestaan er genoeg goedkope stukadoors die voor een habbekrats wel even het stucwerk voor u regelen. Maar let wel een beetje op voor deze beunhazen!! Vaak moet alles zwart betaald worden en is de garantie ver te zoeken.

Wij vragen ons dan ook wel eens af: heeft het inhuren van een goedkope stukadoor dan wel zin als u achteraf alleen maar ellende op uw hals haalt?

Het prijsverschil tussen een professionele stukadoor en een beunhaas is echter niet eens zo heel groot. Soms gaat het maar om 5 tot 10 % verschil in de eindprijs en wij vragen ons dan ook echt af of dit dan wel de moeite waard is?

Wat staat er in een stucadoor offerte?

Bij het aanvragen van een stucadoor offerte is het belangrijk dat er de onderstaande voorbeelden in vermeld staan;

  • De prijs: Eén van de belangrijkste onderdelen van een stucwerk offerte is de prijs. Kijk en let goed op de prijs die in de stucadoor offerte vermeld staat. Is de btw inbegrepen en staan de materiaal-kosten apart vermeld? Ook een specificatie van de kosten voor de arbeid is handig om in de offerte terug te vinden, op deze manier kunt u goed de verschillende prijzen vergelijken.
  • Let u vooral op de extra kosten zoals de voorrijkosten (die wij overigens niet berekenen) en het eventueel huren van steigers en trappen. Mocht uw woning ouder zijn dan 2 jaar dan hoeft u maar 6% btw te betalen in plaats van 21% die wel geldt voor nieuwbouwwoningen.
  • Werkzaamheden: Bij het ontvangen van de stucadoor offerte zal er vermeld moeten staan welke werkzaamheden er verricht zullen worden. Welk soort stucwerk gaat de stucadoor aanbrengen en welke muren of plafonds worden gedaan? Hoe beter de werkzaamheden beschreven staan hoe minder kans op misverstanden.
  • Planning en garantie: In de offerte zal moeten worden vermeld op welke datum de klus gestart wordt en op welke datum de oplevering plaats gaat vinden. Ook de garantie die gegeven wordt is natuurlijk belangrijk voor het overzicht. Over de garantie zal ook vermeld moeten worden hoe lang u garantie krijgt en onder welke voorwaarden.

Prijzen stucadoor

Wat kunt u van de stucadoor prijzen verwachten? In de offerte van een stucadoor staat het soort van stucwerk wat u als afwerking heeft gekozen vermeld. Ook staat de m2 prijs voor deze afwerking voor uw wanden of plafonds in de prijscalculatie.

De stukadoor zal de m2 meters die gemeten zijn voor het oppervlakte wat gestuct moet worden vermelden maal de m2 prijzen die worden berekend.

Zo komt hij dus aan zijn totaal prijs voor de offerte. U kunt als klant er altijd voor kiezen om hier nog over in onderhandeling te gaan. Afhankelijk van de situatie is dit in de meeste gevallen bij de meeste stucadoors wel mogelijk.

Stucwerk in keuken

Wat kost stucwerk?

Wat zijn de gemiddelde prijzen van stukadoorswerk? Op deze vraag geven wij hier antwoord. Een goede stukadoor rekent zijn prijzen per vierkante meter. Dit is zowel voor de voorbehandeling als voor zijn stukadoorswerk.

Voorbehandelingen zoals voor strijken om een goede hechting te kunnen krijgen tussen de muren of plafonds zullen gemiddeld tussen de 3 euro en 7 euro per m2 liggen.

Stucwerk is er in vele verschillende vormen. De prijzen van stucwerk wijken dan ook behoorlijk af per afwerking soort die u kiest. U kunt met de volgende prijzen rekening houden.

  • Glad stucwerk dun ( nieuwbouwwoningen ): 12 euro per m2
  • Glad stucwerk dik ( bestaande woningen ): 16 euro per m2
  • Sierpleister korrel: 16 euro per m2
  • Latexverf spuiten : 8 tot 10 euro per m2

Houdt er wel rekening mee dat bovenstaande prijzen richtprijzen zijn. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de ondergrond en de exacte plafond of wandafwerking die u op uw wanden en plafonds wilt hebben.

Offerte stucadoor vrijblijvend aanvragen

Natuurlijk kunt u ook eerst contact met ons opnemen voor het stellen van uw vragen of het verkrijgen van meer informatie voor de stucadoor offerte wordt uitgebracht.

Indien nodig bezoeken wij de locatie om een juiste inschatting te maken van de kosten en de werkzaamheden. Ongeacht de situatie, ons kostenoverzicht is altijd scherp omdat wij werken met bewezen lage tarieven.

Wilt u toch meteen een vrijblijvende stucadoor offerte ontvangen? Vraag deze dan direct aan en wij gaan voor u aan de slag om zo snel mogelijk met een aantrekkelijk voorstel te komen.

Wij nemen uitgebreid de tijd om dit met te bespreken en indien nodig aan te passen of uit te breiden.

Voor goed stucwerk en een scherpe offerte moet u bij de Stucadoor-Expert zijn.

Vragen & Antwoorden

Wat kost het om mijn hele huis te laten stucen?

Als u gehele woning wilt laten stukadoren zal de m2 minder zijn dan dat u maar een muur wilt laten stucen. Hoe meer m2 hoe lager de prijs van een stukadoor zal worden. Bij ons komt u hier vrijblijvend en snel achter door bij ons een offerte aan te vragen. U zult verbaasd staan over onze lage stukadoorsprijzen.

Waar kan ik een stukadoor offerte aanvragen?

Op veel websites tegenwoordig kunt u een online prijs aanvragen. Echter kunt u er rekening mee houden dat dit prijzen zijn om klanten te trekken. De daadwerkelijke prijs zal altijd iets hoger liggen. U kunt op deze pagina “gratis stukadoor offerte” een prijsopgave aanvragen voor de stukadoorsklus die u graag wilt laten uitvoeren.

Stucwerk offerte binnen 2 minuten!

prijs stucwerk

Wilt u snel achterhalen wat de kosten van stucwerk zijn? Lees dan alle informatie betreft de verschillende soorten stucwerk en prijzen op deze pagina. Door de prijzen te vergelijken zult u besparen op de eindcalculatie.

Stucadoor Expert

Contact

Stucadoor Expert
Binnen 2 min. geregeld!