Algemene voorwaarden

Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan de informatie die op onze website te vinden is.

Als wij bijvoorbeeld schrijven over prijzen van stukadoorswerk vertellen we vanuit onze kennis over bouwen maar ook uit de praktijk.

Ondanks onze grote zorg kan het zijn dat er onjuistheden of onvolledigheden op onze website te vinden zijn.

Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die op welke wijze dan ook toe te schrijven is of verband houdt met de informatie die gevonden kan worden op de website van de Stucadoord-expert.

Tevens kunnen wij ook niet verantwoordelijk gehouden worden voor eventuele schade die voortvloeit uit het niet of slecht bereikbaar zijn van onze website.

Meningen en beweringen op onze website zijn van auteurs en niet noodzakelijkerwijs van de webmaster, de hoster of de Stucadoor-Expert zelf.

Schades

Eventuele schade die voortvloeit uit het handelen, naar interpretatie van de informatie die op de website van de Stucadoor-Expert te vinden is.

Stucadoor-expert.nl kan geen garantie geven over de werkzaamheden die bedrijven anders dan de Stucadoor Expert uitvoeren.

Dit geldt dus met name, maar niet uitsluitend, voor de bedrijven die van ons een offerte aanvraag ontvangen en deze opvolgen.

Wij houden de informatie op onze website zo recent mogelijk. Dit houdt in dat wij met enige regelmaat de informatie op onze website zullen aanpassen, uitbreiden of verwijderen.

De Stucadoor-Expert behoudt zich het recht voor om deze wijzigingen zonder kennisgeving door te voeren.

Bent u op zoek naar een stucadoor in Alkmaar,Amsterdam, Amersfoort, Den Haag, Utrecht, Zaandam, of Haarlem? Lees dan alle informatie op deze pagina’s.

Stucadoor Expert

Contact

Stucadoor Expert
Binnen 2 min. geregeld!