Stucadoor Amersfoort

stucadoor amersfoort

Als stukadoor in Amersfoort zijn wij al jaren een vertrouwd gezicht in en rondom particuliere, zakelijke en overheidspanden. Voor het verrichten van allerlei soorten werkzaamheden zoals wand en plafondafwerking, stucen, schilderen, pleisteren en spuiten kunt u bij de Stucadoor-Expert terecht.

Bovendien voeren wij de werkzaamheden uiterst goedkoop uit vergeleken met andere stucadoors. Dit kan vanwege het feit dat we zelf een spuitsysteem vanuit Amerika hebben geïmporteerd waarmee we uiterst efficiënt kunnen werken.

Ondanks onze scherpe prijzen bieden we de hoogste kwaliteit, dit wordt onderstreept door onze aansluiting bij de NOA.

nieuwbouw-stucen

Kosten stucadoor Amersfoort

Wij kunnen u vertellen dat het raadzaam is de prijzen van verschillende stucadoors in Amersfoort te gaan vergelijken. Op deze manier zal u een stuk voordeliger uit zijn voor uw stucwerk dan u denkt. U kunt om te beginnen een gratis offerte bij ons aanvragen zodat u snel de prijzen voor het stucen van uw woning weet en deze naast de andere offertes kunt gaan neerleggen.

Om u een beeld te geven van onze kosten voor de verschillende werkzaamheden vindt u hieronder een overzichtelijk schema met de prijzen van de meest uitgevoerde werkzaamheden.

  • Glad stucwerk in nieuwbouw: €9 per m2
  • Latex spuiten: €7 per m2
  • Spackspuitwerk: €7 per m2

Dit zijn richtprijzen en deze kunnen verschillen per situatie. Een grote invloed op de prijs is bijvoorbeeld de ondergrond. Hoe gladder de ondergrond is (bijvoorbeeld op behang klare wanden in de nieuwbouw) des te goedkoper zal het pleisterwerk zijn. Op wanden of plafonds met een zeer ongelijke ondergrond is er meer materiaal nodig dan gladde ondergronden, dit materiaal kost dan meer en er zal ook meer werk verzet moeten worden.

stucadoor-expert
Snel een prijsindicatie?

Stucwerk Amersfoort

Wat kan onze stucadoor in Amersfoort voor u betekenen? Een stucadoor kan uw wanden en plafonds voorzien van een stucwerk laag. Stucwerk laten aanbrengen is bij de Stucadoor-Expert relatief voordelig maar er bestaan ook nog goedkopere afwerkingen zoals spackspuiten.

Spackspuitwerk wordt namelijk direct op kleur aangebracht en dat is dus goedkoper dan eerst glad stucen en vervolgens schilderen.

Wij zijn een bedrijf dat van oudsher in Amersfoort actief is op zowel grote als kleine projecten. Onze status als officieel erkend lid van de Nederlandse Ondernemersvereniging Afbouwbedrijven heeft ervoor gezorgd dat veel mensen die een stucadoor in Amersfoort of omgeving zoeken vaak bij ons zullen uitkomen.

We staan bekend vanwege onze kwaliteit en te werken voor totale klanttevredenheid. Ons stukwerk is van gegarandeerde hoge kwaliteit, met een verrassend laag prijs niveau.

Goede stucadoor in Amersfoort gezocht?

Zoals eerder aangegeven zijn we aangesloten bij de NOA. Dit is de Nederlandse Ondernemersvereniging Afbouwbedrijven die garant staat voor hun leden.

Dit betekent dus dat wij de beste kwaliteit leveren met ons stukadoors team. Mocht er onverhoopt toch iets fout gaan is het zo dat u beschermt door deze NOA. Wij zijn dan verantwoordelijk voor het oplossen van het probleem of voor de kosten die hiervoor benodigd zijn opdraaien.

Offerte voor stucwerk in Amersfoort

Voor een vrijblijvende offerte kunt u direct bij ons terecht middels ons online formulier. Vertel ons uw wensen en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een scherpe offerte. Wij voeren het werk graag met de grootste zorgvuldigheid  en zeer goedkoop. Onze kosten als stukadoor zijn bijzonder scherp!

Waar wij nog meer te vinden zijn? Rotterdam en Utrecht en alle andere dorpen en steden in Nederland.


Snel een prijsindicatie?

Stucadoor
Expert

Contact

Stucadoor
Expert
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!