Stucadoor Amersfoort

Als stukadoor in Amersfoort zijn wij al jaren een vertrouwd gezicht in en rondom particuliere, zakelijke en overheidspanden. Voor het verrichten van allerlei soorten werkzaamheden zoals wand- en plafondafwerking, stucen, schilderen, pleisteren en spuiten kunt u bij de Stucadoor-Expert terecht.

Bovendien voeren wij de werkzaamheden uiterst goedkoop uit vergeleken met andere stucadoors. Dit kan vanwege het feit dat we zelf een spuitsysteem vanuit Amerika hebben geïmporteerd waarmee we uiterst efficiënt kunnen werken.

Ondanks onze scherpe prijzen bieden we de hoogste kwaliteit, dit wordt onderstreept door onze aansluiting bij de NOA.

nieuwbouw-stucen
Gladpleisterwerk nieuwbouw in Amersfoort

Stukadoorsbedrijf in Amersfoort

Onder andere is ons stukadoorsbedrijf werkzaam in Amersfoort en omstreken. Ons specialisme is het aanbrengen van stucwerk, verfspuitwerk em het dunpleisteren van nieuwbouwwoningen. Maar ook het complete schilderwerk nemen wij uit uw handen. Wij stucen nieuwbouw woningen en renovatiewoningen voor een zeer scherpe m2 prijs.

Stucen en latexspuiten

Of het nu gaat om het stucen van een nieuwbouwwoning of een renovatiewoning in Amersfoort wij voeren alle soorten stucwerk voor u uit. Ook het latexwerk zoals het rollen en het spuiten van de latexverf kunnen wij voor u uitvoeren. Leest u hier alles over het latexspuiten en de m2 prijzen.

Kosten stucadoor Amersfoort

Wij kunnen u vertellen dat het raadzaam is de prijzen van verschillende stucadoors in Amersfoort te gaan vergelijken. Op deze manier zult u een stuk voordeliger uit zijn voor uw stucwerk dan u denkt.

U kunt om te beginnen een gratis offerte bij ons aanvragen zodat u snel de prijzen voor het stucen van uw woning weet en deze naast de andere offertes kunt gaan neerleggen ter vergelijking.

Om u een beeld te geven van onze kosten voor de verschillende werkzaamheden vindt u hieronder een overzichtelijk schema met de prijzen van de meest uitgevoerde werkzaamheden.

  • Glad stucwerk in nieuwbouw: €12 per m2
  • Latex spuiten: €8 per m2
  • Spackspuitwerk: €7 per m2

Dit zijn richtprijzen en deze kunnen verschillen per situatie. Een grote invloed op de prijs is bijvoorbeeld de ondergrond. Hoe gladder de ondergrond is (bijvoorbeeld op behang klare wanden in de nieuwbouw) des te goedkoper zal het pleisterwerk zijn.

Op wanden of plafonds met een zeer ongelijke ondergrond is er meer materiaal nodig dan gladde ondergronden, dit materiaal kost dan meer en er zal ook meer werk verzet moeten worden.

stucadoor-expert

Nieuwbouw stucen in Amersfoort

Regelmatig werken wij op verschillende nieuwbouwprojecten in en rond Amersfoort. Wij houden ons bezig met recent opgeleverde nieuwbouwwoningen stukadoren. Nieuwbouwprojecten zoals in Vathorst of de Laakse tuinen zijn projecten waar u ons stukadoorswerk kunt bezichtigen. Zo hebben wij al meer dan 135 woningen voorzien van stucwerk en latexspuitwerk.

Wat kan u van ons verwachten?

Wat kan onze stucadoor in Amersfoort voor u betekenen? Een stucadoor kan uw wanden en plafonds voorzien van een stucwerk laag. Stucwerk laten aanbrengen is bij de Stucadoor-Expert relatief voordelig maar er bestaan ook nog goedkopere afwerkingen zoals spackspuiten.

Spackspuitwerk wordt namelijk direct op kleur aangebracht en dat is dus goedkoper dan eerst glad stucen en vervolgens schilderen.

Wij zijn een bedrijf dat van oudsher in Amersfoort actief is op zowel grote als kleine projecten. Onze status als officieel erkend lid van de NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging Afbouwbedrijven) heeft ervoor gezorgd dat veel mensen die een stukadoor in Amersfoort of omgeving zoeken vaak bij ons zullen uitkomen.

We staan bekend vanwege onze kwaliteit en werken voor totale klanttevredenheid. Ons stukwerk is van gegarandeerde hoge kwaliteit, met een verrassend laag prijs niveau.

latexspuiten dunpleister
Latexspuiten in Amersfoort

Latexspuiten

Het glad en strak afwerken van wanden en plafonds in nieuwbouwwoningen is een van onze specialisme. Hierbij is het latexspuiten een vast onderdeel van onze stukadoorswerkzaamheden. Naast ons stucwerk is het latexspuiten een zeer belangrijk aspect voor de complete afwerking.

Zo is het latexspuitwerk geschikt voor muren die sausklaar zijn afgewerkt. Maar latexspuiten kan ook over bestaand stucwerk worden aangebracht. Zolang de muren en plafonds maar geen beschadigingen hebben kunnen wij voor u een gehele woning spuiten binnen een dag.

Goedkope stucadoor in Amersfoort

Zoals eerder aangegeven zijn we aangesloten bij de NOA. Dit is de Nederlandse Ondernemersvereniging Afbouwbedrijven die garant staat voor hun leden. Dit betekent dus dat wij de beste kwaliteit leveren met ons stukadoors team. Mocht er onverhoopt toch iets fout gaan is het zo dat u beschermt wordt door de NOA.

Wij zijn dan verantwoordelijk voor het oplossen van het probleem of voor de kosten die hiervoor benodigd zijn opdraaien.

Offerte voor stucwerk

Voor een vrijblijvende offerte kunt u direct bij ons terecht middels ons online formulier. Vertel ons uw wensen en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een scherpe offerte.

Wij voeren het werk graag met de grootste zorgvuldigheid  uit en zijn zeer goedkoop. Onze kosten als stukadoor zijn bijzonder scherp!

Waar wij nog meer te vinden zijn? Rotterdam en Utrecht en alle andere dorpen en steden in Nederland.

RandstadBuitengebied
Stucadoor AmsterdamStucadoor Bussum
Stucadoor AlmereStucadoor Arnhem
Stucadoor AlkmaarStucadoor Heerhugowaard
Stucadoor UtrechtStucadoor Tilburg
Stucadoor RotterdamStucadoor Groningen
Stucadoor Den HaagStucadoor Zwolle
Stucadoor HaarlemStucadoor Deventer
Stucadoor BeverwijkStucadoor Eindhoven
Stucadoor ZaandamStucadoor Apeldoorn


Stucadoor Expert

Contact

Stucadoor Expert
Binnen 2 min. geregeld!