Stukadoor Utrecht

Dankzij onze centrale ligging zijn wij een veelgevraagd stukadoorsbedrijf. Wij verrichten al jaren veel stucwerk in en rondom Utrecht. Niet alleen op de particulieren markt staan wij bekend als een betrouwbare stukadoor, ook het bedrijfsleven en lokale overheden weten ons inmiddels te vinden. Dit dankzij de gedegen kwaliteit van het stucwerk en de voordelige prijzen.

Stukadoor Utrecht: wat zijn de kosten?

Wanneer uw keuze uitgaat naar een Utrechts stukadoorsbedrijf, heeft u de eerste winst al gemaakt. Wij rekenen namelijk geen voorrijkosten omdat wij uit de omgeving komen. De prijs van het stucwerk is afhankelijk van de keuze die u maakt.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het laten glad pleisteren van uw wanden of het aan laten brengen van spachtelputz. Wilt u gaan voor een voordelige afwerkingen, kies dan voor spackspuiten. Spackspuitwerk wordt aangebracht met een speciale machine.

Hierdoor kan een stukadoor veel meer m2 per dag maken, dan dat hij met de hand de specie moet gaan aanbrengen. De prijzen van spackspuitwerk beginnen al vanaf 7 euro per m2.

plafond-stucen

Stukadoorsbedrijf uit Utrecht

Natuurlijk wilt u het aller mooiste eindresultaat hebben voor uw muren en plafonds. Het is dan ook belangrijk om een erkend en ervaren stucadoorsbedrijf in te huren die het vak goed onder de knie heeft.

Bij het zoeken naar een geschikt stukadoorsbedrijf is het belangrijk dat zij aangesloten zijn bij de branche vereniging; Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven, de NOA. Deze branchegroep controleert regelmatig of de bij hen aangesloten bedrijven nog voldoen aan de eisen.

Nieuwbouwwoning laten stucen

Heeft u een nieuwbouwwoning in de provincie Utrecht gekocht? En u wilt u deze voorzien van nieuw stucwerk? Dan raden wij u aan om gladpleisterwerk op uw wanden en plafonds te laten aanbrengen.

Glad stucwerk is namelijk makkelijk te herstellen mochten er eventueel scheuren in uw stucwerk komen. Ook is de prijs van glad stucwerk betaalbaar en begint al vanaf 9 euro per vierkante meter.

Leest u hier meer over glad stucwerk en de m2 prijzen.

De beste stukadoor uit Utrecht voor u

Utrecht is een prachtige stad om te mogen en te kunnen werken. Wij profileren ons als dé stukadoor uit Utrecht en dat is niet voor niets; wij zijn officieel erkend door de NOA en geven u graag referenties van opdrachtgevers die gebruik hebben gemaakt van onze diensten als stukadoor in Utrecht.

Stukadoor Utrecht altijd voordelig!

Bent u op zoek naar een stukadoor uit Utrecht? Neem dan gerust contact met ons op en leg uw idee of vraag bij ons neer. Wij staan u met plezier te woord en gaan samen met u op zoek naar de beste aanpak van uw opdracht.

U kunt ook direct online een vrijblijvende offerte aanvragen indien u een concrete opdracht heeft. Wij dragen zorg voor een snelle reactie met een aantrekkelijk aanbod.

RandstadBuitengebied
Stucadoor AmsterdamStucadoor Amersfoort
Stucadoor AlmereStucadoor Arnhem
Stucadoor AlkmaarStucadoor Heerhugowaard
Stucadoor BussumStucadoor Tilburg
Stucadoor RotterdamStucadoor Groningen
Stucadoor Den HaagStucadoor Zwolle
Stucadoor HaarlemStucadoor Deventer
Stucadoor BeverwijkStucadoor Eindhoven
Stucadoor ZaandamStucadoor Apeldoorn


Stucadoor Expert

Contact

Stucadoor Expert
Binnen 2 min. geregeld!