Spuitwerk

Bent u op zoek naar goed spuitwerk voor uw plafonds en/of muren? Dan bent u bij de StucadoorExpert aan het juiste adres. Als officieel erkend stucbedrijf (onder andere door de NOA) zijn wij van alle markten thuis en kunnen wij u bij zeer veel werkzaamheden van dienst zijn.

Zo ook bij het spuiten van nieuwbouwwoningen of bestaande woonhuizen waarbij wij zorg kunnen dragen voor het spuiten van zowel met een fijne korrel als grove.

Leest u hier alles over de gemiddelde kosten van spuitwerk en de juiste werkwijze.

glad-stucwerk

Snel en breed inzetbaar, met spuitwerk

Het mooie van spuitwerk is dat dit zo veelzijdig en breed inzetbaar is. Dit maakt het gemakkelijk voor grote projecten en grote ruimtes.

Muren en plafonds kunnen bij spuit stukwerk in één sessie worden meegenomen. Natuurlijk kan het spuit werk ook alleen op een muur of alleen op een plafond worden toegepast.

Snel een prijsindicatie?

Soorten spuitwerk

Er zijn diverse soorten van spuitwerk mogelijk voor wand en plafondafwerkingen.

Hier onder geven wij een voorbeeld van de meest voorkomende soorten van spuitwerk.

Verfspuitwerk:  Verfspuiten word toegepast op schilder klare ondergrond die netjes en secuur is af gepleisterd door de stukadoor. De verf die word aangebracht is kunsthars gebonden genoemd latexverf.

Spackspuitwerk:  
Het ver spuiten van spack word afgewerkt met een korrel tussen de 1 en 3 mm dikte. Deze afwerking word vaak toegepast in nieuwbouwwoningen en is erg voordelig per m2.

Gipsspuitwerk
: Gipsspuiten word gedaan met een wormpomp. Deze methode word vaak toegepast als er diktes moeten bereikt worden van meer dan 2 cm dik.

Latexspuiten

Als u uw muren in uw nieuwbouwwoning wilt laten afwerken dan is een verstandigste keuze deze glad te laten stucen. Nadat een professionele stucadoor de muren mooi en glad heeft gestuct kunnen deze met een laag verf geheel worden afgewerkt.

U kunt denken een latexverf laten spuiten wat een stuk voordeliger is dan muurverf laten rollen.

Latexverf spuiten is een prima manier om uw muren en pl fonds in de kleur te krijgen die u wilt. Al dit kan voor een zeer scherpe vierkante meter prijs!

Leest u op deze pagina meer over het spuiten van latexverf……..

Kleuren en structuur mogelijkheden

Wilt u alles in de ruimte in één kleur hebben of bent u juist op zoek naar een fraai contrast?

Met spuitwerk is bijna alles mogelijk van kleur tot aan structuur. Zo kunt u kiezen voor een fijne of grove korrel maar ook het laten spuiten van een sierpleister zoals spachtelputz in de gewenste kleur.

Afplakken voor we gaan spuiten

Het allerbelangrijkste voor dat wij spuitwerk gaan aanbrengen is het afplakken van de woning. Wij zorgen ervoor dat de ramen , deuren, kozijnen en trappen geheel afgedekt zijn met plastic.

Op deze manier voorkomen wij ons een hoop schoonmaakwerk en dit zal ons uiteindelijk tijd en geld besparen.

Snel een prijsindicatie?

Prijzen spuitwerk per m2

Indien u meer informatie wilt, staan wij u vanzelfsprekend graag te woord. Stel uw vraag en wij geven u antwoord. Wilt u meer weten over de prijzen van stucwerk?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en wij doen u snel een zeer voordelig aanbod.

Stucadoor
Expert

Contact

Stucadoor
Expert
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!