• Plafondafwerking
  • Latex spuiten
  • Plafond stucen

Spuitwerk

Laatste update: 25 februari 2019

spuitwerkBent u op zoek naar goed spuitwerk voor uw plafonds en/of muren? Dan bent u bij de Stucadoor-Expert aan het juiste adres. Als officieel erkend stucbedrijf (onder andere door de NOA) zijn wij van alle markten thuis en kunnen wij u bij zeer veel werkzaamheden van dienst zijn.

Zo ook bij het spuiten waarbij wij zorg kunnen dragen voor het spuiten van zowel uw muren als plafond.

Snel en breed inzetbaar, met spuitwerk

Het mooie van spuitwerk is dat dit zo veelzijdig en breed inzetbaar is. Dit maakt het gemakkelijk voor grote projecten en grote ruimtes. Muren en plafonds kunnen bij spuit stukwerk in één sessie worden meegenomen. Natuurlijk kan het spuit werk ook alleen op een muur of alleen op een plafond worden toegepast.

Soorten spuitwerk

Er zijn diverse soorten van spuitwerk mogelijk voor wand en plafondafwerkingen. Hier onder geven wij een voorbeeld van de meest voorkomende soorten van spuitwerk.

Verfspuitwerk: Verfspuiten word toegepast op schilder klare ondergrond die netjes en secuur is af gepleisterd door de stukadoor. De verf die word aangebracht is kunsthars gebonden genoemd latexverf.

Spackspuitwerk:
  
Het verspuiten van spack word afgewerkt met een korrel tussen de 1 en 3 mm dikte. Deze afwerking word vaak toegepast in nieuwbouwwoningen en is erg voordelig per m2.

Gipsspuitwerk
:
Gipsspuiten word gedaan met een wormpomp. Deze metode word vaak toegepast als er diktes moeten berijkt worden van meer dan 2 cm dik.

Kleuren en structuur mogelijkheden

Wilt u alles in de ruimte in één kleur hebben of bent u juist op zoek naar een fraai contrast? Met spuitwerk is bijna alles mogelijk van kleur tot aan structuur. Vraag of bel naar ons kantoor in Zwanenburg voor meer informatie. 020 8900 181

Afplakken voor we gaan spuiten

Het allerbelangrijkste voor dat wij spuitwerk gaan aanbrengen is het afplakken van de woning. Wij zorgen ervoor dat de ramen , deuren, kozijnen en trappen geheel afgedekt zijn met plastic.

Op deze manier voorkomen wij ons een hoop schoonmaakwerk en diet zal ons uiteindelijk tijd en geld besparen.

Prijzen spuitwerk per m2

Indien u meer informatie wilt, staan wij u vanzelfsprekend graag te woord. Stel uw vraag en wij geven u antwoord. Wilt u meer weten over de prijzen van stucwerk?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en wij doen u snel een zeer voordelig aanbod.

Spuitwerk
9.3 (92.5%) 8 votes