Spuitwerk

Bent u op zoek naar glad spuitwerk voor uw plafonds en muren? Dan bent u bij de StucadoorExpert aan het juiste adres. Als officieel erkend stucbedrijf (onder andere door de NOA) zijn wij van alle markten thuis en kunnen wij u bij zeer veel werkzaamheden van dienst zijn.

Zo ook bij het spuiten van nieuwbouwwoningen of bestaande woonhuizen waarbij wij zorg kunnen dragen voor het spuiten van zowel een fijne korrel als gladde muren of plafonds.

Leest u hier alles over de gemiddelde kosten van spuitwerk en de juiste werkwijze.

glad-stucwerk
Glad stucwerk gespoten

Snel en breed inzetbaar, met spuitwerk

Het mooie van spuitwerk is dat dit veelzijdig en breed inzetbaar is. Dit maakt het gemakkelijk voor grote projecten en grote ruimtes.

Muren en plafonds kunnen bij spuit stukwerk in één sessie worden meegenomen. Natuurlijk kan het spuitwerk ook alleen op een muur of alleen op een plafond worden toegepast.

Soorten spuitwerk

Er zijn diverse soorten van spuitwerk mogelijk voor wand- en plafondafwerkingen. Hieronder geven wij een voorbeeld van de meest voorkomende soorten van spuitwerk.

Verfspuitwerk:  Verfspuiten wordt toegepast op schilderklare ondergrond die netjes en secuur is afgepleisterd door de stukadoor. De verf die wordt aangebracht is kunsthars gebonden, genoemd latexverf.

Spackspuitwerk:  
Het verf spuiten van spack wordt afgewerkt met een korrel tussen de 1 en 3 mm dikte. Deze afwerking wordt vaak toegepast in nieuwbouwwoningen en is erg voordelig per m².

Gipsspuitwerk
: Gipsspuiten word gedaan met een wormpomp. Deze methode word vaak toegepast als er diktes moeten bereikt worden van meer dan 2 cm dik.

Dunpleister: Dunpleister wordt aangebracht met een dunpleisterspuit. Deze spuit brengt het kant-en-klare materiaal op de muren en plafonds en wordt geheel strak afgewerkt door onze stukadoors.

latexspuiten dunpleister
Latexverf spuiten

Latexspuiten

Als u uw muren in uw nieuwbouwwoning wilt laten afwerken dan is een verstandige keuze deze glad te laten stucen. Nadat een professionele stucadoor de muren mooi en glad heeft gestuct kunnen deze met een laag verf geheel worden afgewerkt.

U kunt overwegen om uw muren met latexverf te laten spuiten. Dit is een stuk voordeliger dan muurverf laten rollen.

Latexverf spuiten is een prima manier om uw muren en plafonds in de kleur te krijgen die u wilt. Dit kan voor een zeer scherpe vierkante meter prijs!

Leest u op deze pagina meer over het spuiten van latexverf……..

Kleuren en structuur mogelijkheden

Wilt u alles in de ruimte in één kleur hebben of bent u juist op zoek naar een fraai contrast door middel van een accentkleur?

Met spuitwerk is bijna alles mogelijk van kleur tot aan structuur. Zo kunt u kiezen voor een fijne of grove korrel maar ook het laten spuiten van een sierpleister zoals spachtelputz in de gewenste kleur is bij de Stucadoor-Expert mogelijk.

Afplakken voor we gaan spuiten

Het allerbelangrijkste voordat wij spuitwerk gaan aanbrengen is het afplakken van uw woning. Wij zorgen ervoor dat de ramen , deuren, kozijnen en trappen geheel afgedekt zijn met plastic.

Op deze manier voorkomen wij ons een hoop schoonmaakwerk en dit zal ons uiteindelijk tijd en geld besparen.

Prijzen spuitwerk per m²

Indien u meer informatie wilt, staan wij u vanzelfsprekend graag te woord. Stel uw vraag en wij geven u antwoord. Wilt u meer weten over de prijzen van stucwerk? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en wij doen u snel een zeer voordelig aanbod.

Vragen & Antwoorden

Wat kost spuitwerk op mijn muren?

Er zijn verschillende opties voor spuitwerk op uw muren. Leest u hier alle informatie over de bijbehorende prijzen.

Voor welk spuitwerk kan ik het beste een keuze maken in mijn nieuwbouwwoning?

Wij adviseren u om een spuitpleister al dan niet in kleur aan te laten brengen in uw nieuwbouwwoning. Leest u hier waarom.

Is het spuitwerk erg duur voor mijn muren?

De gemiddelde prijzen van spuitwerk zijn beduidend lager dan traditioneel stucwerk. Vergelijk de prijzen en laat uw voordeel door ons berekenen.

Stucadoor Expert

Contact

Stucadoor Expert
Binnen 2 min. geregeld!