Stucadoor Almere

Bent u op zoek geraakt naar een stukadoor in de omgeving van Almere? Dan kunt u gerust stoppen met zoeken. Bij de Stucadoor-Expert bent u namelijk aan het juiste adres voor verschillende soorten stucwerk.

Wij helpen u met het afwerken van zowel wanden en plafonds voor een schappelijke prijs. Al onze stukadoors zijn erkent en gediplomeerd, en zorgen er altijd voor dat u een tevreden klant wordt.

Glad stucwerk in Almere

Als stukadoorsbedrijf hebben wij ons stucwerk zeer hoog in het vaandel staan. Wij zorgen er altijd voor dat u geen verrassingen achteraf krijgt en houden ons aan de gemaakte afspreken. Al onze stukadoors werken met de beste materialen en zorgen ervoor dat u woning weer spik en span wordt opgeleverd.

Mocht er een muur ongelijk zijn dan zorgen onze stukadoors er weer voor dat deze vlak en strak wordt. Wij geven ons dan ook uit voor de goedkoopste en vakkundige stukadoor in Almere.

plafonds-opnieuw-schilderen
Woonkamer in Almere glad stucwerk

Betaalbaar stukadoorsbedrijf in Almere

Woont u in Almere, en is uw huis toe aan een opknapbeurt? Of heeft u een nieuwbouwwoning gekocht in Almere? Dan kunt u met een gerust hart het stucwerk laten verzorgen door stukadoorsbedrijf de Stucadoor-Expert.

Onze stucadoors in Almere zijn bereid alle ruimtes van uw woning te stucen voor een betaalbare prijs. Wij stukadoren regelmatig in Almere buiten, Almere Poort, Almere stad en Almere Hout.

Wij zorgen ervoor dat uw woonhuis binnen 5 werkdagen geheel gestuct is inclusief het verfspuiten met latex. Door onze dunpleister techniek zijn onze stukadoors een stuk sneller dan het traditioneel stucen met de hand.

Dunpleister is een stuctechniek wat veel in de nieuwbouw voorkomt. Door de kant en klare pleister aan te brengen met de spuitmachine is het stucwerk veel sneller klaar dan normaal gesproken.

Plafond stucen

Heeft u een plafond in uw woonkamer, badkamer of slaapkamer wat u wilt laten stucen? Naast het stucen van de muren zal het plafond natuurlijk ook een nieuwe laag stucwerk kunnen krijgen. Het stucen van een plafond is een pittige stukadoorsklus en is een belangrijk aspect voor u woning. Als u een vervallen oud plafond heeft geeft dit natuurlijk niet de sfeer die u zou willen.

Bij de Stucadoor-Expert zorgen wij ervoor dat uw oude plafond weer als nieuw wordt achtergelaten. Wij stucen het plafond zoals u wilt glad of met structuur.

Keuken stucen

Bij het verbouwen van een keuken en het plaatsen van een nieuwe is het ten alle tijden beter om de keukenmuren even vlak en strak te maken. In de meeste gevallen moeten de leidingen en stroompunten verlegd worden waardoor en gleuven ontstaan in de muren. Dit is voor onze stukadoor natuurlijk een koud kunstje om dit weer netjes vlak en glad te maken.

Een keuken wordt niet allen gestukadoord voor de afwerking maar dient als goede vlakke ondergrond voor het nieuwe tegelwerk. De keuken kan makkelijker geplaatst worden tegen vlakke wanden dan oude kromme muren. Wij raden wel aan om altijd eerst de keukenmuren te laten stucen en dan pas de keuken te laten plaatsen. Doet u dit niet dan is de kans op het beschadigen van de nieuwe keuken erg groot.

badkamer stucen kosten
Waterdicht stucwerk badkamer Almere

Badkamer stucen

Heeft u een prachtige woning in Almere maar u wilt graag uw badkamer verbouwen? Wij zijn gespecialiseerd in het stucen van een badkamer of inloopdouche. Waarom stucwerk in plaatst van tegelen in een badkamer? Stucwerk is een stuk hygiënischer dan tegels. Tegels hebben altijd voegen terwijl stucwerk een geheel is. U zult nooit last hebben van schimmels of zwarte voegen als u uw badkamer laat stucen.

Waarmee kan een badkamer gestuct worden?

Bij het stucen van een badkamer is het belangrijk dat er met een cementgebonden specie wordt gewerkt. Het stucen van een badkamer wordt dan ook steeds populairder steeds minder mensen kiezen namelijk voor tegels. Maar waarmee kan een badkamer nu gestukadoord worden?

  • Betonlook
  • Tadelakt
  • Beton Cire
  • Microbeton

Als deze bovenstaande afwerkingen kunnen waterdicht worden afgewerkt met garantie.

spackspuitwerk-laten-spuiten

Kosten stucadoor Almere

Bij de Stucadoor-Expert in Almere leveren wij dag tot dag de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Ons stucwerk is dan ook relatief goedkoop als onze prijzen worden vergeleken met andere stukadoorsbedrijven. Al onze stucadoors werken snel en gedreven zodat u weer binnen een week uw woning kan betreden.

Wij maken vooraf duidelijke afspraken over de prijs en de begin en opleverdatum. Zo komt u nooit voor onaangename verassingen te staan.

BTW tarieven 9% of 21%

Sommige woningen die ouder zijn dan 2 jaar hebben een btw-tarief van 9%. Dit geld voor klussen zoals stucwerk, schilderwerk en het plaatsen van isolatie. Werkzaamheden die niet onder stukadoorswerk vallen zoals het leggen van vloeren of het plaatsen van tussenwanden geld een btw-tarief van 21%. Wilt u meer informatie betreft het btw hoog en laag tarief? Lees hier dan meer over op de pagina van de belastingdienst.

Wat gaat het stucwerk voor uw woning in Almere kosten? Wij snappen als geen ander dat u graag uitrekkend wat het stucwerk in uw woning gaat kosten. Dit is zo geregeld!

U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons op de website aanvragen. U kiest wat u voorkeur is en vult het aantal vierkante meters in. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld wordt er een automatische berekening en naar u toe verzonden.

RandstadBuitengebied
Stucadoor AmsterdamStucadoor Amersfoort
Stucadoor BussumStucadoor Arnhem
Stucadoor AlkmaarStucadoor Heerhugowaard
Stucadoor UtrechtStucadoor Tilburg
Stucadoor RotterdamStucadoor Groningen
Stucadoor Den HaagStucadoor Zwolle
Stucadoor HaarlemStucadoor Deventer
Stucadoor BeverwijkStucadoor Eindhoven
Stucadoor ZaandamStucadoor Apeldoorn


Stucadoor Expert

Contact

Stucadoor Expert
Binnen 2 min. geregeld!