Goedkoop stukadoorsbedrijf

U bent een zoektocht begonnen op het internet naar een wat goedkoper stukadoorsbedrijf om het stucwerk in of rondom uw woning uit te laten voeren? Maar welk afwerkingsbedrijf moet u nu kiezen? Er is momenteel zoveel aanbod in de stucwereld dat u door de bomen het bos niet meer kunt zien.

Wij zullen u een handje op weg helpen om de juiste keuze te maken zodat u niet achteraf in de problemen komt.

plafond dunpleister nieuwbouw
Onze stukadoors

Waarom zijn wij goedkoper?

U zult vast denken goedkoop is duurkoop! Maar wij kunnen deze twijfels snel wegnemen. Een voordeliger stukadoorsbedrijf wilt natuurlijk niet zeggen dat deze geen kwaliteit stucwerk zal leveren.

Aan goedkoop zal u eerder moeten denken aan de inkoop van de materialen en het niet berekenen van de voorrijkosten. Wij als Stucadoor-Expert komen om uw woning te stucen en niet om u financieel de strop aan te trekken.

Wij als erkende stukadoors willen dan ook een eerlijke prijs kwaliteits verhouding berekenen. Ons streven is dan ook de klant ten alle tijden tevreden te krijgen zodat de mond op mond reclame van zelf tot stand komt.

Waar moet u toch op letten?

Bij het inhuren van een stukadoorsbedrijf zijn er een paar belangrijke aspecten waar u toch op moet letten. We zullen deze even voor u op een rijtje zetten:

  1. Zorg ervoor dat uw stukadoorsbedrijf erkend is.
  2. Let op de algemene voorwaarden van het bedrijf.
  3. Zorg van te voren dat u weet waar u aan toe bent.
  4. Let op de garantie van het stucwerk.

Deze bovenstaande aspecten zijn zeer belangrijk te weten voordat u een stukadoorsbedrijf inschakelt.

stucwerk voor en na
Ons stucwerk voor en na

Prijzen stucbedrijven

De prijzen van de meeste stukadoorsbedrijven variëren enorm. Zo kan er in sommige gevallen wel 30% verschil in de vierkante meter prijs. Hoe dit komt? Grotere bedrijven met meer dan 15 man personeel in dienst hebben veel meer kosten dan een klein zelfstandig stukadoorsbedrijfje met 5 man personeel.

Hieronder vind u de globale stucwerk prijzen die stukadoorsbedrijven horen te berekenen:

Stucwerk soortenStucwerk prijzen
Spackspuitwerk ( korrel )€ 8 – € 10 per m²
Behangklaar stucen€ 10 – € 18 per m²
Sausklaar stucen ( glad stucwerk )€ 12 – € 25 per m²
Sierpleister (spachtelputz)€ 16 – € 22 per m²
Plafond glad stucen€ 14 – € 22 per m²
Pleisteren ( dun stucwerk )€ 12 – € 14 per m²
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 18 – € 25 per m²

U zult altijd goedkoper uit zijn bij een kleiner stukadoorsbedrijf dan een grote. Snel een prijsindicatie? Bereken uw prijs

Wat kan onze goedkope stukadoor voor u betekenen?

Stukadoorsbedrijf de Stucadoor-Expert heeft zich weten te specialiseren in verschillende soorten van stucwerk. Zo stucen wij regelmatig buitenmuren, betonlook, marmerpleisters ,sierpleister, en maken sierlijsten of ornamenten. 

Maar wat kunnen wij nu voor u betekenen ten opzichte van andere bedrijven die zich presenteren op het internet. Bij ons kunt u binnen 2 minuten een goed inzicht krijgen van de prijzen van uw stucwerk. 

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en automatisch word de offerte binnen 2 minuten verstuurd naar uw opgegeven mail adres. Op deze manier heeft u snel een goed inzicht van de stukadoor kosten.

Goedkoop spuiten van plafonds

Vraag om de prijzen van stucwerk

Wij zijn er niet alleen maar om stucwerk te leveren. U kunt bij ons terecht voor alle informatie betreft stukadoren of schilderen. Maar wilt u iets weten over de inrichting van uw woning kunt u ons gerust benaderen.

Wij zijn door onze jarenlange ervaring in alle markten thuis. Zo werken wij nauw samen met zeer goede aannemersbedrijven en kunnen alle stress bij u uit uw handen nemen.

Dus twijfel niet als u een vraag heeft en bel met ons kantoor in Amsterdam 020 497 1682.

Stucadoor Expert

Contact

Stucadoor Expert
Binnen 2 min. geregeld!