Meer werk voor minder

Laagste prijzen voor stucwerk

stucen-stucadoor-expert
glad-stucwerk
spackspuiter
Binnen 2 min. geregeld

De Stucadoor-Expert is een stucadoorsbedrijf uit Amsterdam met jaren lang ervaring op het gebied van stucwerk. Wij hebben alle kunde in huis om als stucadoor al de verschillende soorten stucwerk perfect uit te voeren.

Dit heeft te maken met het feit dat we enkel erkende en ervaren stucadoors in onze teams hebben. Daarnaast blijven onze stucadoors doorleren zodat ze nieuwe technieken leren en deze kunnen toepassen in uw woning.

Op deze website vindt u meer informatie over het werk van een stucadoor en de prijzen die voor stucwerk berekent worden per vierkante meter ( m2 ).

Zo geven we informatie over de mogelijkheden en de bijbehorende stucwerk prijzen. Ook vindt u handige tips en tricks wanneer u een stucadoor zoekt en kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het stucwerk dat bij u uitgevoerd moet worden.

Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld

Stucadoor kosten

De prijzen van stukadoorswerk zijn zeer afhankelijk van wat voor soort ondergrond onder het te stucen oppervlakte zit. Hoe meer ongelijkheid er namelijk in de onderlaag zit des te meer materiaal is er nodig om de muur egaal te krijgen. Afhankelijk van de aangebrachte laagdikte word de prijs van het stucwerk bepaald.

Daarnaast is het soort afwerking van grote invloed op de prijs. Zo is bijvoorbeeld glad pleisterwerk goedkoper dan het aanbrengen dan een betonlook op een wand en/of plafond. U kunt het werkelijk zo duur maken als u zelf wilt.

stucadoor

Aan de andere kant is het ook mogelijk om voor zeer scherpe prijzen wanden en plafonds glad te maken. Dit heeft te maken met zowel de prijs van het materiaal als de arbeid die nodig is om een bepaalde afwerking te realiseren. Maar wat kost stucen? En bestaat er ook goedkoop stucwerk?

U begrijpt nu dat het moeilijk is om een vaste prijs te geven voor de kosten van een stucadoor. Toch zullen we proberen wat duidelijk te verschaffen. Ten eerste kunnen we het gemiddelde uurtarief van een stukadoor in kaart brengen.

Het gemiddelde uurtarief van stukadoors ligt tussen de  €25 en €35. Deze prijs is dus zonder de materiaalkosten die erg afhankelijk zijn van de gekozen techniek.

Om iets meer duidelijkheid te creëren over de kosten voor het stucwerk wordt daarom vaak gerekend met m2 prijzen. Deze kosten beginnen bij €7 per m2 wanneer een wand behangklaar is gestuct en alleen nog gepleisterd hoeft te worden zodat deze perfect glad en strak wordt.

Een ander voorbeeld dat veel duurder is, is bijvoorbeeld betoncire. Bij betoncire kunt u uitgaan van €70 per m2. We kunnen aan de hand van uw budget en wensen gemakkelijk bepalen wat er mogelijk is in uw woning.