• Plafondafwerking
  • Latex spuiten
  • Plafond stucen

Stucadoor

Laatste update: 25 februari 2019

Een stucadoor is gespecialiseerd in stucwerk; het met een afwerklaag afwerken van uw muren of plafonds. Deze afwerklaag bestaat doorgaans uit specie ofwel mortel, of gips. Stucwerk dient ter bescherming maar ook ter verfraaiing van uw muur of plafond.

Stucadoor inschakelenstucadoor

Wanneer u via Stucadoor-Expert een stukadoor inschakelt, kunt u er zeker van zijn dat u een echte vakman in huis haalt. Wij beschikken namelijk over het NOA-certificaat; een officiële erkenning door de Nederlandse Onderneming vereniging van Afbouw bedrijven.

Bij een stukadoor van ons is uw muur of plafond dan ook in goede handen. Goed stukwerk vormt een waardevolle toevoeging aan uw woning of bedrijfspand. Wij beschouwen deze vakman als de beste vriend voor uw muur en plafond.

Wat kost een stucadoor?

De kosten van een stucadoor kunnen per uur worden berekend maar ook per aangenomen werk. Het uurtarief van een stucadoor ligt gemiddeld rond de 25 euro tot er met 40 euro per uur. De mogelijkheid is er ook dat een stukadoor de gehele klus aanneemt voor een vaste prijs zodat u precies weet waar u vooraf aan toe bent.

Stucadoor offerte aanvragen vrijblijvend

U kunt bij de Stucadoor-Expert geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor het stucwerk wat u wilt laten uitvoeren. Als u op de offerte button rechts bovenin klikt zal er een klein programmaatje opstarten die u binnen 2 min de offerte zal toe mailen in uw mailbox. In de offerte staat de m2 prijs aangegeven en de totaal prijs in en ex de btw.

Stucwerk door onze stucadoor

Bent u uw huidige plafonds en muren helemaal zat of kunnen deze gewoon een opknapbeurt of nieuwe look gebruiken? Neem dan contact met ons op. Wij leveren u een stukadoor die uw pand weer van een nieuwe afwerking kan voorzien.

Wij beantwoorden al uw vragen en verstekken u meer informatie. Wilt u direct weten wat onze stucadoor prijzen zijn? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en wij komen snel bij u terug met een aantrekkelijk aanbod.

Stucadoor
10 (100%) 7 votes